Kommande bostad

Höganäs, Uppsala

Vaksalagatan 42A

  • price tag icon 3 057 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
Pris enl ök
  • lamp and chair icon 1.5 rum och kök
area icon Yta
  • 49 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 057 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 av 3 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1936
Vaksalagatan 42A

Charmig 30-talspärla med renoverat kök och balkong

Varmt välkommen till denna fint renoverade 30-tals lägenhet i populära Höganäs. Här finns många fina detaljer såsom generös takhöjd, vackra trägolv, nylagd fiskbensparkett och fönsterbänkar i sten. Utmärkt pendlarläge med gångavstånd till City, Resecentrum och Vaksala torg. Bekvämt belägen en halv trappa upp i välskött förening med låg belåning och grönskande innergård. Utmärkt lägenhet för dig som planerar att studera i Uppsala eller vill ha goda pendlingsmöjligheter samt nära till all tänkbar service.

Lägenhetens planlösning fördelar sig på stor inre hall (halvrum) som såväl kan användas som sovrum eller som kontor. Vardagsrummet har generöst ljusinsläpp samt utgång till den trivsamma balkongen. Köket är rymligt och utsökt renoverat i grått med klassiska ramluckor och lådor. Matplats finns för dig och dina gäster framför fönster med syrenbuskar utanför. Vidare finns badrum med badkar. Lägenheten håller genomgående mycket fint skick med vackra trägolv i hall och kök, nylagd och tidsenlig fiskbensparkett i vardagsrum samt väl omhändertagna ytskikt och snickerier. Till lägenheten hör ett källarförråd samt ett vindsförråd. Lägenheten är registrerad som en etta i föreningens register.

Här bor du i vackra omgivningar samtidigt som du har närheten till stadskärnan. Med sitt centrala läge endast ett stenkast från resecentrum ges här perfekta pendlingsmöjligheter via såväl buss som tåg. I närområdet finns gym och affärshuset Kvarnen med ICA, apotek, systembolag och restauranger mm. Varmt välkommen på visning!

Intresseanmälan
Anna-Maria Norberg
Ansvarig mäklare

Anna-Maria Norberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Anna-Maria

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Vaksalagatan 42A, Snart till salu i Höganäs, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad