Såld

Höganäs, Uppsala

Väderkvarnsgatan 15 D

Slutpris: 2 900 000 kr

Väderkvarnsgatan 15 D

Charmigt 30-tal i populära Höganäs med vacker vy över grönskande trädgård!

Alltid drömt om en lummig innergård i populära Höganäs? Varmt välkommen till visning av Väderkvarnsgatan 15D. Bostaden är belägen på våning 2 av 3 i vacker fastighet med byggår 1930.

Här finner man en bostad med genomgående hög 30-talscharm så som takhöjd om ca 2,7 meter, rejäla trägolv i flertalet rum, snedställda kökskåp, skafferi i köket, vackert välbevarat serveringsskåp och djupa fönsternischer. I köket finns gott om förvaring i den vita skåpinredningen, gott om arbetsytor samt en matplats för 6-8 personer. Rejält sovrum med fönster mot föreningens innergård, vardagsrum med vacker tapet och dekorerad bröstpanel. Lägenheten har genomgående gott om förvaring med avhängning i den välkomnande hallen och övriga rum.

Välkomna till Brf Väderkvarnens vackra fastighet med mycket låg belåning per kvadratmeter. Föreningen erbjuder tre externa förråd till alla bostäder och har många gemensamma utrymmen att nyttja såsom tvättstuga, torkrum, cykelförråd, samlingslokal, övernattningsrum, hobbyrum, bastu och högst inbjudande trädgård med gemensamma möbelgrupper och växtlighet som byter skepnad med årstiderna.

Bo i attraktivt område nära Höganäsparken som bjuder på rekreation, fina lekytor och roliga pulkabackar under vintern. Nära köpcentrumet Kvarnen med bl a populära restauranger, attraktiv mataffär, kemtvätt, blomsterhandel och Systembolag. Uppsala konsert & kongress finns en rask promenad bort, ni har nära torghandeln på Vaksala torg, det är nära till Resecentrum och Uppsalas stadskärna når ni på ett par minuters promenad.

Missa inte denna möjlighet och anmäl ditt intresse redan idag!

Abel Tekeste
Ansvarig mäklare

Abel Tekeste

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Abel

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Väderkvarnsgatan 15 D, Såld i Höganäs, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad