Såld

Västra Orminge, Nacka

Utövägen 26

Slutpris: 2 840 000 kr

Utövägen 26

Äntligen saluförs denna helrenoverade 3:a på populär adress!

Det här en lägenhet som ni inte vill gå miste om!

- Påkostade och stilrena renoveringar
- Inflyttningsredo med flexibelt tillträde
- Populär adress med några minuters gång till Orminge centrum

Välkomna till denna eleganta 3:a på Utövägen som verkligen sticker ut i mängden. Här bor man i en lägenhet som passar de flesta behov och som erbjuder en hög livskvalité. Lägenheten har genomgått omfattande renoveringar i kök, badrum, ytskikt och det är bara att flytta in. Här blandas stilrena färger med exklusiva materialval och skapar en väldigt behaglig känsla i hela bostaden. Genomtänkt planlösning med ett stort separat kök, två sovrum och ett luftigt vardagsrum med balkong i anslutning.

Området är väldigt lugnt, skönt och trivsamt och ett stenkast ifrån Orminge centrum som erbjuder matbutiker, gym, restauranger, klädbutiker och täta avgångar med buss in till stan. Orminge är ett expansivt område med goda framtidsutsikter och med nära avstånd till vackra naturområden och badsjöar.

Den här lägenheten bör upplevas på plats - varmt välkomna på visning!

Alexander Björklund
Ansvarig mäklare

Alexander Björklund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Alexander

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Utövägen 26, Såld i Västra Orminge, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad