Såld

Västra Orminge, Nacka

Utövägen 25, 2 av 2 tr

Slutpris: 3 400 000 kr

Utövägen 25, 2 av 2 tr

Äntligen en stor och välplanerad lägenhet, högst upp i huset med hiss i populära brf Orminge. 4 st rymliga sovrum, renoverat kök och renoverade badrum. Stor balkong i härligt västerläge där man kommer kunna avnjuta många härliga eftermiddagar. Nära till flera naturområden och badplatser såsom Glasbrukssjön och myrsjön. Orminge Centrum med diverse affärer ligger på 5 minuters promenadavstånd. Motorvägsbussar som tar dig direkt till Slussen på ca 20 minuter, samt 471 som går lokalvägen till Nacka Forum och sedan motorvägen till Slussen ca 35 minuter.

För mer info kontakta ansvarig mäklare!

* Hiss
* Ingen insyn
* Renoverad
* Föreningen har ett gemensamt tecknat avtal för bredbandet
* Balkong i västerläge med kvällssol
* 2 badrum med både dusch och badkar
* Tvättmaskin och torktumlare
* Klädkammare i lägenheten
* Förråd

Hall
Rymlig hall med avhängningsmöjligheter bakom skjutdörrar. Grått klinkergolv och ljusmålade väggar. Längre in i hallen möts man av en öppen planlösning.

Kök
Välplanerat kök med stilrena materialval. Bra med förvaring samt arbetsyta. Mörk stenskiva och praktisk köksö. Maskinellt utrustat med induktionshäll, köksfläkt med kolfilter, ugn, kombinerad ugn/mikro, diskmaskin samt fullstora kyl och frys. Matplats för 6-8 personer. mörkt golv och målade väggar. Takspotlights och fönster mot väster. Från köket nås balkongen.

Vardagsrum
Vardagsrummet som ligger i öppen planlösning mot köket är stort och luftigt och rymmer stor soffa och tv-möbel. Väggarna målade med en kalkfärg i gul nyans. På golvet ligger ett mörkt golv och taket målat i vitt. Stilrena spotlights som skapar ett behagligt ljus.

Sovrum 1
Det största av de 4 sovrummen. Här finns gott om plats för dubbelsäng samt nattduksbord. I sovrummet finns även gott om förvaring i en garderobsvägg.

Sovrum 2
Sovrum med gott om plats för säng samt extra förvaring och skrivbordshörna.

Sovrum 3
Sovrum med gott om plats för säng samt extra förvaring.

Sovrum 4/kontor
Det fjärde sovrummet disponeras idag som ett kontor med ljuddämpande skivor på ena väggen. Detta rum kan även användas som sovrum.

Badrum 1
Stort badrum som renoverats med fina materialval. Ljust kakel på väggarna och mörkt klinkergolv, snygg mosaikboard på väggen. badrummet utrustat med badkar, vägghängd WC, handfat med kommod, belyst spegelskåp, tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare, bänk med förvaring ovan.

Badrum 2
Det andra badrummet är utrustat med vägghängd WC, handfat med kommod, Dusch med vikbara glasväggar. Vitt kakel och mörkt mosaik på golv och i duschutrymmet.

Balkong
Balkong i härligt västerläge. Här kommer du kunna avnjuta många härliga eftermiddagar.

Klädkammare
I lägenheten finns även en rymlig klädkammare.

Förråd
Ett förråd tillhör lägenheten och ligger på samma våningsplan.

Jesper Lindgren
Ansvarig mäklare

Jesper Lindgren

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Jesper
Alexander Björklund
Assisterande mäklare

Alexander Björklund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Alexander

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Utövägen 25, 2 av 2 tr, Såld i Västra Orminge, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad