Såld

Porslinskvarteren, Värmdö

Ursula Printz gata 8

Slutpris: 2 850 000 kr

Ursula Printz gata 8

Ljuvlig lägenhet i gavelläge med en av föreningens största uteplatser

Välkommen till denna fina lägenhet på Ursula Printz gata 8 i populära området Porslinskvarteren. Här bor ni med en av föreningens största terrasser, dessutom i ett optimalt sydvästläge vilket innebär rikligt med solljus från tidig förmiddag till kväll. Här finns det alltid en plats för soldyrkaren såväl som för dig som hellre läser en bok i skuggan. Interiörmässigt är bostaden väldigt fin med ljusa ytskikt, mattlackad ekparkett och bra ljusinsläpp från fönster i tre olika väderstreck. Rostfria och stilrena vitvaror, kakel och klinkers i vitt och grått samt gott om förvaringsutrymme. Den är mycket inbjudande och genomtänkt planerad. Ett exteriört förråd till lägenheten finns på vinden med hiss hela vägen upp och garage finns lättåtkomligt under innergården.

I Porslinskvarteren bor ni med gångavstånd till allt från trevliga restauranger, gym och mataffärer till härliga promenadstråk vid natur och hav! Förskolor finns runt knuten och flertalet låg- till högstadieskolor i området. Med buss från den närliggande hållplatsen tar ni er in till Slussen på ca 25 minuter. Under rusningstid går även direktbussar till T-centralen och Medborgarplatsen.

Morgan Flodman
Ansvarig mäklare

Morgan Flodman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Morgan

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Ursula Printz gata 8, Såld i Porslinskvarteren, Värmdö
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad