Till salu

Porslinskvarteren, Värmdö

Ursula Printz gata 6

2 350 000 kr
area icon Yta
  • 47 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 264 kr/mån
floors icon Våning
  • 4 av 5 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2017
Ursula Printz gata 6

Högt upp i huset i lugnt och privat läge med härlig kvällssol!

Välkommen till denna stilrena 2:a i populära Porslinskvarteren. Här bor ni högt upp i huset med balkong i lugnt och behagligt läge med vy över innergården i härlig kvällssol. Perfekt när du kommer hem efter jobbet. Lägenheten har en inbjudande och välplanerad planlösning med genomgående stilren interiör och nya gedigna vitvaror. De olika rummen erbjuder bra ytor som är enkla att möblera. Vardagsrum och kök ligger i öppen och social lösning. Sovrummet är trivsamt med ordentlig yta för dubbelsäng, tre platsbyggda garderober och plats för skrivbord. Badrummet är helkaklat i vitt och grått och utrustat med bland annat skön golvvärme och kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Föreningen har tillgång till garage under innergården och ett exteriört förråd till lägenheten finns på vinden.

I Porslinskvarteren bor ni med gångavstånd till allt från trevliga restauranger, caféer, träningsanläggningar och mataffärer till härliga promenadstråk vid natur och hav! Förskolor finns runt knuten och flertalet låg- till högstadieskolor i området. Med buss från den närliggande hållplatsen tar ni er in till Slussen på ca 25 minuter. Under rusningstid går även direktbussar till T-centralen och Medborgarplatsen.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Morgan Flodman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

TV och bredband

Närområde

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Ursula Printz gata 6, Till salu i Porslinskvarteren, Värmdö
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad