Kommande bostad

Porslinskvarteren, Värmdö

Ursula Printz gata 6

  • price tag icon 8 162 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
Pris enl ök
  • lamp and chair icon 4 rum och kök
area icon Yta
  • 97 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 8 162 kr/mån
floors icon Våning
  • 4 av 5 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2017
Ursula Printz gata 6

Ljuvlig gavellägenhet i soligt sydvästläge med två balkonger och utsikt över Fajansparken.

Högt upp i huset med fritt läge och fin utsikt över Fajansparken!

Välkommen till denna ljuvliga gavellägenhet på Ursula Printz gata i populära Porslinskvarteren. Bostaden bjuder på en genomgående och stilren interiör med snygga detaljer. Generöst ljusinsläpp från stora fönsterpartier i tre olika väderstreck som skapar ett härligt ljusflöde.

Här bor ni i högt och soligt läge med två balkonger på varsin ände av lägenheten och utsikt över Fajansparken! Följ solen från tidig morgon till kväll. Lägenheten har en högst trivsam planlösning med öppen yta i vardagsrum och kök och en mer privat del för bad- och sovrummen för sig. Snyggt kök från Ballingslöv med vita fronter och vitvaror från Cylinda. Ugn och micro i praktiskt och snyggt högskåp. Hemtrevligt vardagsrum med goda möbleringsmöjligheter och väggar att dekorera. Sovrummen är bra planerade, ett Master bedroom på ena änden och de andra två sovrummen på andra änden. Perfekt för barnen eller gästrum/hemmakontor. Bostaden har ett större badrum samt en "gäst-wc", båda helkaklade och i fint skick. Det stora badrummet är utrustat med bland annat tvättmaskin och torktumlare. I duschhörnan får du plats med badkar vid behov. Utöver förvaringsmöjligheterna i sovrummen och hallen så finns ett exteriört förråd på vinden med hiss hela vägen upp. Här finns även barnvagnsrum. På den grönskande och välskötta innergården finns också två stora cykelrum. Under innergården ligger föreningens garage. Allt för att stormtrivas.

I Porslinskvarteren bor ni med gångavstånd till allt från trevliga restauranger, gym och mataffärer till härliga promenadstråk vid natur och hav! Förskolor finns runt knuten och flertalet låg- till högstadieskolor i området. Med buss från den närliggande hållplatsen tar ni er in till Slussen på ca 25 minuter. Under rusningstid går även direktbussar till T-centralen och Medborgarplatsen.

Intresseanmälan
Morgan Flodman
Ansvarig mäklare

Morgan Flodman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Morgan

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Område

Planlösning från Ursula Printz gata 6, Kommande i Porslinskvarteren, Värmdö
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad