Såld

Porslinskvarteren, Värmdö

Ursula Printz gata 3

Slutpris: 2 820 000 kr

Ursula Printz gata 3

Välplanerad och stilren 2:a högt upp i huset med balkong

Välkommen till denna fina 2:a med högt läge och balkong i populära Porslinskvarteren. Här kan ni njuta av fantastisk kvällssol efter jobbet, perfekt till middagen och sen kväll. Lägenhetens smarta planlösning gör dessutom att den enkelt går och bygga om till en liten 3:a.

Lägenheten har en inbjudande och genomtänkt planlösning med öppen sällskapsyta i vardagsrum och kök och en mer privat del för bad- och sovrum för sig. Interiören är stilren med genomgående och fin ekparkett med vitmålade väggar. Fönster ligger i motsatta väderstreck vilket ger ett trevligt ljusflöde och en luftigare känsla. Köket har bra matlagningsytor med gott om plats för köksförvaring och snygga vitvaror i rostfritt stål samt integrerad diskmaskin. Helkaklat och fint badrum i vitt och svart, utrustat med bland annat tvättmaskin och torktumlare. Duschhörna med glasvägg och yta för badkar vid behov. Sovrummet ligger avskilt och lugnt till mot innergården med snygg heltäckningsmatta för extra komfort. Här får du enkelt plats med en dubbelsäng och bra förvaring i garderoberna med skjutdörrar. Hallen har också platsbyggda garderober med skjutdörrar och förvaring från golv till tak. Det finns även plats för hatthylla eller annan förvaringsmöbel. Utöver lägenhetens garderober finns ett förråd i anslutning från vardagsrummet, det här utrymmet kan förslagsvis användas som ett mindre kontor. Hissen går hela vägen ner till källarplanet med anslutning till det exteriöra förrådet som också tillhör lägenheten. På det här planet når ni också föreningens garage utan att behöva lämna byggnaden.

I Porslinskvarteren bor ni med gångavstånd till allt från trevliga restauranger, gym och mataffärer till härliga promenadstråk vid natur och hav! Förskolor finns runt knuten och flertalet låg- till högstadieskolor i området. Med buss från den närliggande hållplatsen tar ni er in till Slussen på ca 25 minuter. Under rusningstid går även direktbussar till T-centralen och Medborgarplatsen.

Morgan Flodman
Ansvarig mäklare

Morgan Flodman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Morgan

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Ursula Printz gata 3, Såld i Porslinskvarteren, Värmdö Planlösning från Ursula Printz gata 3, Såld i Porslinskvarteren, Värmdö
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad