Såld

Porslinskvarteren, Värmdö

Ursula Printz Gata 2

Slutpris: 4 305 000 kr

Ursula Printz Gata 2

Ljuvlig gavellägenhet med både balkong och stor uteplats

Välkommen till denna ljuvliga gavellägenhet på Ursula Printz gata 2 i populära Porslinskvarteren. Bostaden bjuder på en genomgående och stilren interiör med snygga detaljer. Generöst ljusinsläpp från stora fönsterpartier i tre olika väderstreck som skapar ett härligt ljusflöde.

Lägenheten är unik med föreningens största uteplats som sträcker sig runt hörnet med utgång både från kök och ett av sovrummen. Här kan ni njuta av förmiddags- och kvällssol. Den har dessutom en extra bred balkong i söderläge vilket ger sol större delen av dagen. Lägenheten har en högst trivsam planlösning med öppen yta i vardagsrum och kök och en mer privat del för bad- och sovrummen för sig. Snyggt kök från Ballingslöv med beiga fronter och vitvaror från Cylinda. Ugn och micro i praktiskt och snyggt högskåp. Hemtrevligt vardagsrum med goda möbleringsmöjligheter och väggar att dekorera. Sovrummen är bra planerade, ett Master bedroom på ena änden och de andra två sovrummen på andra änden. Perfekt för barnen eller gästrum/hemmakontor. Bostaden har ett större badrum samt en "gäst-wc", båda helkaklade och i fint skick. Det stora badrummet är utrustat med bland annat tvättmaskin och torktumlare. I duschhörnan får du plats med badkar. Utöver förvaringsmöjligheterna i sovrummen och hallen så finns ett exteriört förråd på vinden med hiss hela vägen upp. Här finns även barnvagnsrum. På den grönskande och välskötta innergården finns också två stora cykelrum. Under innergården ligger föreningens garage. Allt för att stormtrivas.

I Porslinskvarteren bor ni med gångavstånd till allt från trevliga restauranger, gym och mataffärer till härliga promenadstråk vid natur och hav! Förskolor finns runt knuten och flertalet låg- till högstadieskolor i området. Med buss från den närliggande hållplatsen tar ni er in till Slussen på ca 25 minuter. Under rusningstid går även direktbussar till T-centralen och Medborgarplatsen.

Morgan Flodman
Ansvarig mäklare

Morgan Flodman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Morgan

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Ursula Printz Gata 2, Såld i Porslinskvarteren, Värmdö
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad