Såld

Porslinskvarteren, Värmdö

Ursula Printz gata 1

Slutpris: 3 750 000 kr

Ursula Printz gata 1

Smakfull 3a i populära Porslinskvarteren med södervänd balkong mot innergård och stabil förening.

Välkommen till denna smakfulla lägenhet i populära Porslinskvarteren. Här bor du med en södervänd och generös balkong i soligt och lugnt läge med vy över föreningens fina innergård. En trivsam planlösning med sociala ytor, stilren interiör och genomgående ljusinsläpp. Byggt av omtyckta JM i en stabil förening med bra ekonomi. Alldeles intill hav, natur, skolor, diverse service och goda busskommunikationer in till stan.

Lägenheten har en inbjudande och genomtänkt planlösning med öppen sällskapsyta i vardagsrum och kök och en mer privat del för bad- och sovrum för sig. Interiören är stilren med genomgående och fin ekparkett tillsammans med naturmålade väggar i behagliga kulörer. Fönster ligger i motsatta väderstreck vilket ger ett trevligt ljusflöde och en luftigare känsla. Köket har bra matlagningsytor med gott om plats för köksförvaring samt snygga vitvaror i rostfritt stål och integrerad diskmaskin. Helkaklat och fint badrum med vitt kakel och vitmönstrat klinkers, utrustat med bland annat tvättmaskin och torktumlare. Duschhörna med glasvägg och bra yta för badkar vid behov. Sovrummen ligger avskilt och lugnt till mot innergården. Hallen tillsammans med hallkorridoren erbjuder gott om plats för förvaring i både klädkammare och den generösa garderobsväggen med skjutbara spegeldörrar. Det finns även plats för hatthylla eller annan förvaringsmöblemang. Hissen går hela vägen ner till källarplanet med anslutning till det exteriöra förrådet som också tillhör lägenheten. På det här planet når ni också föreningens garage utan att behöva lämna byggnaden. Allt för att stormtrivas.

I Porslinskvarteren bor ni med gångavstånd till allt från trevliga restauranger, gym och mataffärer till härliga promenadstråk vid natur och hav! Förskolor finns runt knuten och flertalet låg- till högstadieskolor i området. Med buss från den närliggande hållplatsen tar ni er in till Slussen på ca 25 minuter. Under rusningstid går även direktbussar till T-centralen och Medborgarplatsen.

Morgan Flodman
Ansvarig mäklare

Morgan Flodman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Morgan

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Ursula Printz gata 1, Såld i Porslinskvarteren, Värmdö
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad