Såld

Valsätra, Uppsala

Ullsaxvägen 16

Slutpris: 4 700 000 kr

Ullsaxvägen 16

Bo på lugn återvändsgata i Valsätra

Välkommen till denna rymliga familjevilla med ett lugnt och mycket barnvänligt läge högt upp på återvändsgata. Huset kännetecknas av ljus och rymd med rejäla sällskapsytor och gott om sovrum. Huset har ett trädäck med dag- och eftermiddagssol och en stenbelagd uteplats med morgon- och förmiddagssol. Den lättskötta trädgården ligger mot allmänning och här finner ni bra och lekvänliga gräsytor. Bilarna parkerar ni i carporten eller på uppfarten med plats för ytterligare en bil. Fastigheten är fiberansluten.

Planlösningen på entréplan ger er de öppna och ljusa sällskapsytorna såsom vardagsrum, kök med matplats och ett separat matrum. Här får ni även tre sovrum, ett badrum och en gäst-WC. Källarplanet har en stor gillestuga med fungerande täljstenskamin, hall med bardisk, verkstadsutrymme, pannrum/torkrum, tvättstuga med fin bastudel samt flera rymliga förråd.

Här bor ni i lugna kvarter intill lekplats, parkmiljöer, natur och idrottsplats. Valsätra som område är lugnt och idylliskt med promenadavstånd till grundskola, förskolor och idrottsanläggningar såsom fotbollsplaner och ishall. Här bor du med närhet till flera mataffärer och även Gottsunda centrum med all tänkbar service i form av apotek, postombud, bibliotek, affärer, Systembolag, restauranger, badhus och vårdcentral. Kort avstånd till busshållplats med goda bussförbindelser till City, Uppsala Science Park och Ultuna. För den som tar cykeln finns fina cykelvägar som leder in till centrala Uppsala.

Varmt välkommen att boka din visningstid den 19 eller 21 november!

Mattias Forsberg
Ansvarig mäklare

Mattias Forsberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mattias

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Ullsaxvägen 16, Såld i Valsätra, Uppsala Planlösning från Ullsaxvägen 16, Såld i Valsätra, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad