Såld

Skälby, Västerås

Ullgarnsvägen 10

Slutpris: 5 800 000 kr

Ullgarnsvägen 10

Ståtlig enplansvilla på Skälby!

Varmt välkommen till ett unikt hus med kanske bästa läget på Skälby!

- Totalrenoverat 2022
- 204kvm + vidbyggt garage om 65kvm
- Solceller som producerar ca 15 000 kWh om året

Huset fördelar sig över 5 tilltalande sovrum vara ett sovrum som nås inifrån garaget med egen utgång till tomten. Stora sociala ytor i hjärtat av huset som består av kök, matplats och vardagsrum med utgång till en trevlig altan i soligt läge. En vacker täljstenskamin med fantastisk mysfaktor. En gäst-wc, ett badrum och en tvättstuga med ett badrum - alla renoverade och helkaklade. Vidbyggt garage som är isolerat med gott om yta för bilar eller hobby.

Tomten är fantastiskt placerad på hörnet med en plan gräsyta samt häck som insynsskydd. Kvällssolen strålar fint på baksidan och förmiddagssolen på framsidan.

Skälby är ett lugnt område med närheten till Erikslund shoppingcenter. Kvarteret är ett kvarter med samhörighet och lugn.

Huset måste upplevas på plats!

Zain Turfi
Ansvarig mäklare

Zain Turfi

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Zain

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Ullgarnsvägen 10, Såld i Skälby, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad