Till salu

Saltängen, Nacka

Ugglevägen 5C

Nästa visning
calendar icon lördag 2 mars 12:00 - 12:30
2 695 000 kr
area icon Yta
  • 53 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 5 341 kr/mån
floors icon Våning
  • 3 av 3 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1941
Ugglevägen 5C

Fin lägenhet med nyrenoverat kök och badrum. Högst upp i huset med balkong i soligt söderläge!

Nu finns möjligheten att förvärva denna pärla på fina Ugglevägen. I detta populära kvarter, omfamnat av vacker natur och varierad bebyggelse erbjuds här ett trivsamt boende med ett nyrenoverat kök- och badrum i exklusiv känsla. Här bor du högst upp i huset med genomgående ljusinsläpp från motsatta väderstreck i insynsskyddat läge. Du har dessutom balkong med vy över grönskande innergård i soligt söderläge!

Lägenheten har en inbjudande planlösning med stora och sociala ytor. Köket renoverades 2022 och erbjuder gott om köksförvaring från golv- till tak. Profilerade fronter i ljusgrå kulör med och matchande detaljer i mässing. Vit och snygg bänkskiva med behaglig belysning vid matlagning i överskåpen tillsammans med matchande och stilrent kakel i vitt. Ugn och micro i högskåp för extra komfort. Nyrenoverat badrum från 2022 helkaklat i grått och vitt med marmorkänsla och detaljer i kromat svart. Utrustat med duschhörna, wc, handfat med kommod, handdukstork, badrumsskåp och fönster för fint ljusinsläpp. Badrummet är även utrustat med behaglig golvvärme. Vardagsrummet är ljus och luftigt med stora och bra möbleringsytor. Här finns gott om plats för en ordentlig soffgrupp och naturlig vägg för tv. Du får även plats med förslagsvis skrivbord vid behov. Sovrummet är trivsamt och rymligt med plats för dubbelsäng med sängbord och yta för flera garderober. Även här finns en inbyggd garderob. Hallen är välkomnande och ligger centralt placerat mellan vardagsrum, kök och badrum. Här finns plats för hatthylla och förvaringsmöbel samt avhängningsmöjligheter i två garderober. Ytterligare två förråd tillhör bostaden och finns på källarplan.

Saltängen/Ektorp är ett populärt område som erbjuder hög livskvalité. Närhet till vackra naturområden med promenadstråk, motionsslingor, badmöjligheter men även närhet till all tänkbar service i Ektorp Centrum. Ektorp har två bra matbutiker, Geatau, gym, restauranger. Som boendes på Ugglevägen har ni 1 min promenad till täta busskommunikationer in till City som gör det lätt att vara spontan.

Visningar

Välkommen på öppen visning! lördag 2 mars, 12:00 - 12:30
Anmäl mig
Ansvarig mäklare

Morgan Flodman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

TV och bredband

Närområde

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Ugglevägen 5C, Till salu i Saltängen, Nacka

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad