Till salu

Saltängen, Nacka

Ugglevägen 34C

  • price tag icon 3 709 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
2 295 000 kr
  • lamp and chair icon 2 rum och kök
area icon Yta
  • 55 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 709 kr/mån
floors icon Våning
  • 3 av 3 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1952
Ugglevägen 34C

Välplanerad tvåa med fantastisk utsikt över Skurusundet och närhet till natur och stadsliv!

Här presenteras en välskött tvåa om 55 kvadratmeter med fönster i två väderstreck. Bostaden präglas av fina detaljer och en väl genomtänkt planlösning.

Belägen högst upp i huset ger denna bostad dig ett upphöjt och fritt läge, där vardagsrummet bjuder på en underbar utsikt över Skurusundet.

Du bor i en välskött förening med en låg belåningsgrad på endast 3004 kr/kvm och stabila intäkter från flera lokaler, vilket ger dig en ekonomisk trygghet utan planerade avgiftshöjningar.

Denna lägenhet har ett idealiskt läge med närhet till både stadsliv och natur. Med gångavstånd till Skurusundet, som är känt för sitt livliga båtliv och som öppnar upp till hela Stockholms skärgård. Långsjön, bara en kort promenad bort, erbjuder en härlig motionsslinga runt sjön och under sommarmånaderna är det en populär bad- och grillplats, antingen på stranden eller klipporna. Du finner även Nyckelvikens naturreservat inom gångavstånd där du kan njuta av långa promenader i naturen och ta ett uppfriskande dopp från klipporna.

Ett stenkast bort ligger Ektorp Centrum med flera matbutiker, Bageri Gateau och andra servicebutiker. För den som vill utforska större shoppingcentrum finns både Forum Nacka och Sickla Köpkvarter inom bekvämt avstånd.

Kontakta ansvarig mäklare för mer information. Välkommen hem till Ugglevägen 34C!

Intresseanmälan
Alexander Björklund
Ansvarig mäklare

Alexander Björklund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Alexander

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Område

Planlösning från Ugglevägen 34C, Till salu i Saltängen, Nacka
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad