Såld

Saltängen, Nacka

Ugglevägen 27B

Slutpris: 2 900 000 kr

Ugglevägen 27B

Ta chansen att flytta rakt in i en nyrenoverad bostad på 2 rok. En omgjord 3:a till en 2:a, med stort socialt kök. Kan lätt omvandlas tillbaka till en 3.a. Bostaden har ett genomgående gott och fint skick med stilrena ytskikt. Bostaden passar er som söker ett boende med lite högre krav på stora ytor och härliga fönsterpartier, här är det bara att flytta in! Här erbjuds ett stilfullt fullutrustat kök, stort sovrum, ljust och härligt vardagsrum samt ett helkaklat badrum med både golvvärme och tvättmaskin.

- Topprenoverad
- Nyrenoverat kök
- Tvättmaskin
- Dusch med glasväggar,
- Vädringsfönster i badrum
- Insynsskyddad
- Goda kommunikationer
- Närhet till natur
- Närhet till stort service utbud

Här bor ni med bara ett stenkast från Ektorp centrum med allt de har att erbjuda. Belägen i en stabil och populär förening med låg belåning, flertalet lokaler med bra hyresintäkter till föreningen. Optimalt läge nära city, hav och natur. Täta kommunikationer dygnet runt till slussen för den som önskar stadens puls - Det bästa av två världar! Här är det bara att flytta in. Till bostaden hör ett källarförråd.

Fatos Cetinkaya
Ansvarig mäklare

Fatos Cetinkaya

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Fatos

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Ugglevägen 27B, Såld i Saltängen, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad