Såld

Tunabackar, Uppsala

Tulpanvägen 46

Slutpris: 1 070 000 kr

Tulpanvägen 46

Kolonilott på hörntomt alldeles intill Fyrisån

Nu får du möjligheten att förverkliga drömmen om din egen sommaridyll, lättillgänglig och nära till stan. På Tulpanvägen 46 inom Tunakolonin finner du denna mysiga och ombonade stuga om ca 30 kvm med bl a välutrustat kök, matrum och ett rymligt vardagsrum med gjutjärnskamin och luftvärmepump. Nuvarande ägare har bl a bytt tak (2015), bytt fasad (2016) och renoverat entrén och köket (2017).

Uppvuxen, omhändertagen och mycket solig tomt om ca 400 kvm med ett av områdets absolut bästa lägen närmast Fyrisån. Kolonilotten är fint inramad av både hallonhäck och amerikansk hagtornshäck och på tomten växer bl a vinbärsbuskar, krusbärsbuskar, äpple-, päron- och plommonträd. Altan med trätrall och ett soligt läge. Från huset når du enkelt mat/vinkällaren och på tomten har du självklart flera andra förrådsutrymmen/verktygsbodar. Härifrån når du inom en minut ån för ett svalkande sommarbad.

Underhållet på området sköts till stor del av kolonisterna gemensamt. Kolonin är fördelad på två områden och har en total yta av ca 16 hektar. Det finns 304 stugor med tillhörande tomt på vanligtvis drygt 400 kvm. Stugorna köps av kolonisterna medan marken, som ägs av Uppsala kommun, arrenderas. Det finns två pumphus som sommartid förser tomterna med vatten från Fyrisån. Varje tomt har minst en tappkran för åvatten. Dessutom finns, längs med vägarna i området, tappkranar för färskvatten som kan utnyttjas sommartid. Föreningen värnar om miljön och har som mål att varje kolonist ska odla ekologiskt och minimera miljöpåverkan. Föreningshuset, som är beläget mitt i området, rymmer duschar, toaletter, latrintömning, tvättutrymmen, bastu och samlingslokal med stor altan. Samlingslokalen fungerar även utmärkt som festlokal och hyrs ut för detta ändamål. På området finns även boulebanor.

För mer info om föreningen besök gärna: http://tunakolonin.se/

Mattias Forsberg
Ansvarig mäklare

Mattias Forsberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mattias

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Tulpanvägen 46, Såld i Tunabackar, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad