Såld

Kungsängen, Uppsala

Tullgarnsgatan 21

Slutpris: 7 350 000 kr

Tullgarnsgatan 21

Fin och ljus etagelägenhet med två balkonger och en takterrass

Etagelägenhet med ett enormt ljusinsläpp och en spännande planlösning. Här bor du högst upp i huset med hiss från markplan. Lägenheten har bland annat en öppen planlösning med rejäla sällskapsytor och ett vardagsrum med takhöjd upp till hela 6,5 meter på grund av den inre balkongen från övre plan. Här får du även två balkonger, varav en är inglasad, och en terrass i olika väderstreck vilket innebär att du kan njuta av solen under dagens alla timmar med utsikt över Uppsalas landmärken. Balkongerna och terrassen är tillsammans på drygt 40 kvm. Lägenheten har också en luftvärmepump som skänker skön svalka under sommarhalvåret. I nuläget finns det ledig garageplats i källaren.

Planlösningen på entréplan ger dig hall med förvaring i garderober och klädkammare, vardagsrum med utgång till balkongen med morgon- och förmiddagssol. Vidare får du här ett kök med matplats och rostfria vitvaror, badrum med bubbelbadkar och tvättdel samt två sovrum varav det ena har utgång till den inglasade balkongen med eftermiddags- och kvällssol. Övre plan har ett allrum med öppet till vardagsrummet nedanför, ett duschrum och två sovrum varav ett har utgång till takterrassen.

Stabil och välskött förening med installerade solpaneler. Som boende här bor du på en lugn återvändsgata med behagligt gångavstånd till den absoluta citykärnan och till bl a Årummet, Stadsparken och Uppsalas nöjes- och affärsutbud. Här bor du även med ett fint pendlarläge nära Uppsala Resecentrum.

Varmt välkommen på visning!

Mattias Forsberg
Ansvarig mäklare

Mattias Forsberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mattias

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Tullgarnsgatan 21, Såld i Kungsängen, Uppsala Planlösning från Tullgarnsgatan 21, Såld i Kungsängen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad