Såld

Kungsängen, Uppsala

Tullgarnsgatan 20

Slutpris: 2 850 000 kr

Tullgarnsgatan 20

VÄLPLANERAD TREA MED TVÅ BALKONGER & HISS FRÅN MARKPLAN.

TVÅ BALKONGER - NÄRHET TILL FYRISÅN, CITY & RESECENTRUM

Nu ges tillfälle att förvärva en trevlig 3:a om ca 82 kvm i populära Kungsängen. Huset uppfördes av JM med tilltalande planlösning och fina materialval. Lägenheten är belägen på andra våningen av sex vilken du bekvämt når med hiss från markplan. Garage finns i källaren genom föreningens kösystem.

Lägenheten rymmer välkomnande hall med skjutdörrsgarderob, kök från Marbodal med öppen planlösning med alla moderniteter och rejäl matplats/köksö, luftigt vardagsrum med utgång till balkong. Här finns även två bra sovrum, det ena med skjutdörrsgarderob och det andra med med plats för säng och nattduksbord. Badrummet har smakfull klinker och kakel och är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Eget källarförråd finns till bostaden.

Kungsängen är ett populärt område med en kort promenad till centrum och centralstationen. Ett stenkast härifrån ligger den vackra Fyrisån med grönområden och kajplatser för fritidsbåten. Likaså finner du gångbron till Fyrisån som leder dig till Stadsträdgården och sjukhusområdet. Matbutik och busshållsplats finner du runt hörnet och nya Anna Petrus park finner du som granne.

Varmt välkomna till visning!

Abel Tekeste
Ansvarig mäklare

Abel Tekeste

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Abel

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Tullgarnsgatan 20, Såld i Kungsängen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad