Till salu

Skiljebo, Västerås

Tujagatan 9

1 895 000 kr
area icon Yta
  • 64 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 587 kr/mån
floors icon Våning
  • 2 av 7 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2023
Tujagatan 9

Etablerat närområde

Bli den första att få flytta in i denna fina gaveltrea i Skiljebo belägen på våningsplan 2 av 7 (hiss finns). Fönster i två väderstreck, söder och väster, vilket ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Lägenheten karakteriseras av modern inredning i form av helkaklat badrum med klinkergolv utrustad med tvättmaskin och torktumlare, vitt kök från Vedum med vitvaror från Electrolux. Öppen planlösning till vardagsrummet som har utgång till den härliga balkongen i söderläge om hela 9 kvm. Balkongen blir "ett extra rum" en härlig plats att tillbringa ledig tid på. Planlösningen ger en rymlig hall med gott om förvaringsmöjlighet i skjutdörrsgarderoben. Ett större sovrum även det med en skjutdörrsgarderob och ytterligare ett sovrum perfekt som barnrum, gästrum eller hemmakontor. Ett förråd tillhör bostaden.

Skiljebo Äng 1 är den första bostadsrättsföreningen som står klar på det redan etablerade närområdet med närhet till matbutiker, gym, pizzeria, skola och goda buss kommunikationer. Mysiga promenadstråk i närheten och cykelbana in till Västerås centrum. Bostadsrättsföreningen består av två punkthus med totalt 50 lägenheter.

Området är planerat för grönytor viket ger en levande miljö och lugnt kvarter. Parkeringsplats och carport, med eller utan laddstolpe, finns att hyra (separat kölista). Behöver du bara en bil ibland kan du boka en i elbilspoolen. Bilen står i carporten alldeles intill huset. Till lägenheten hör ett förråd.

TV/bredband: Telia Triple Play med bredbands hastighet 1000/1000 mbits och kanalpaket "Lagom".

Välkommen att höra av dig för mer information och att boka in en visning!

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Karin Berglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

TV och bredband

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Tujagatan 9, Till salu i Skiljebo, Västerås
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad