Såld

Södra Lännersta, Nacka

Trollsjövägen 10

Slutpris: 11 800 000 kr

Trollsjövägen 10

Villa anno 1912 med gästhus och drömläge

Välkommen till denna charmiga villa från 1912 som erbjuder en unik känsla av avskildhet och en utsikt över det vackra området. Med ett sydvästläge som garanterar solsken hela dagen, upplever du skönheten i denna idylliska och tysta plats. Hemmet är idealiskt beläget i närheten av den omtyckta restaurangen The Old Smokehouse, det vältrafikerade vattnet vid Lännerstasundet och nära fin badplats invid Smedsudden. Här har man även en trevlig förskola på samma gata och inte mindre än fyra populära grundskolar att välja mellan på kort cykelavstånd; Noblaskolan, Lännersta skola, Boo Gård skola och Björknässkolan.

Fastigheten sträcker sig över två nivåer, där villan stolt reser sig på den övre delen av tomten. Den nedre nivån bjuder in till lek på en stor och plan gräsmatta. Här nere finns garage med elbilsladdare och parkeringsplatser. Ovan trappan leder en grusgång till entrén och den stora altanen i söderläge. En naturlig liten bergskulle skärmar av mot bakomvarande fastigheter.

Interiört imponerar villan med generösa ytor, högt i tak och öppen planlösning. Det stora vardagsrummet, matrummet och köket är beläget i öppen planlösning och har fönster i fyra väderstreck. En magnifik kakelugnen från Rörstrand som daterar tillbaka till 1850-talet blir en central och charmig detalj som ger en tidlös atmosfär. En elegant fiskbensparkett i ek ligger i hela det stora rummet. Köket, som är utformat som ett U, går i klassisk stil med profilerade vita luckor, granitbänkskivor och klinkergolv med skön golvärme i. Här njuter man av utsikten från diskhon över fågellivet i en ek på sidan av villan.

Det övre planet erbjuder tre väl tilltagna sovrum. Vart och ett med flertalet garderober för god förvaring. Badrummet här uppe är nyligen renoverat och har dusch och dubbla tvättställskommoder. I källarplanet om 55 kvm finns gott om praktiskt utrymme. Här ryms förvaring, ett stort verkstadsrum och trädgårdsförråd. Då villan är omdränerad upplevs källaren torr och fräsch. En bergvärmepump bidrar till låga driftskostnader.

Utöver villan finns ett gästhus om 30 kvm på plats, komplett med eget kök och badrum, vilket möjliggör en bekväm vistelse för familj och vänner eller aupair. Gästhuset har även potentialen att generera en god extra inkomst varje månad. På den övre nivån av trädgården finns även en praktisk oisolerad trädgårdsbod.

För den visionäre erbjuder detaljplanen möjligheten att utöka bostadsytan betydligt. Med tillåtelse att bygga en villa med en byggnadsyta på 200 kvm i ett plan eller 160 kvm fördelat på två plan, finns potentialen att skapa en ännu mer imponerande bostad. Utforska den bifogade detaljplanen under avsnittet Dokument.

Denna unika villa bjuder på en extraordinär kombination av privatliv, stil och potential. Missa inte chansen att förvärva ditt drömhem med enastående läge.

Anna Hellgren
Ansvarig mäklare

Anna Hellgren

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Anna

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Trollsjövägen 10, Såld i Södra Lännersta, Nacka Planlösning från Trollsjövägen 10, Såld i Södra Lännersta, Nacka Planlösning från Trollsjövägen 10, Såld i Södra Lännersta, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad