Såld

Vasastan, Stockholm

Tre Liljor 4, 5tr

Slutpris: 3 600 000 kr

Tre Liljor 4, 5tr

Ljuvlig 20-tals etta med låg avgift och ett svårslaget läge!

I Idylliska Tre Liljor saluförs nu en väldisponerad 20-tals etta högst upp i huset. Bostaden är i genomgående mycket fint skick med stilrena materialval och sober färgsättning. Välbevarade tidstypiska attribut som vackra trägolv och spröjsade fönster ger lägenheten sin charmiga karaktär. Det luftiga vardagsrummet är lättmöblerat och här finns plats för soffa med tillhörande möblemang och matbord. Intill finns en praktisk sovalkov med plats för en 160 cm säng. Stilrent renoverat kök från Bomans med bra förvaring, goda arbetsytor och utrustat med diskmaskin. Helkaklat badrum utrustat med dusch och förberett för tvättmaskin. Bostaden har bra förvaring i platsbyggda garderober i vardagsrummet samt i en rymlig garderob i hallen. Belägen i en stilfull fastighet på en lugn återvändsgata med en liten park och allmänning mellan grannhusen. Föreningen är välskött och äger marken. Välkommen hit för att trivas!

Här bor du i den centrala delen av eftertraktade Vasastan, mellan Norrtull och Odenplan. Känn stadspulsen med ett mångfald butiker, caféer och restauranger såsom STHLM Brunch Club, Austin Food Works, Lilla Ego och Yuc. Mycket goda träningsmöjligheter med ett gediget utbud av gym, bland annat populära Sats Odenplan. Det växande trekantstorget har Gustaf Vasa-kyrkan i ena kanten samt Stadsbiblioteket den andra. Med bekvämt promenadavstånd hittar du lugnet i Vasaparken eller Hagaparken. Vill du bo i kärnan av Vasastan har du hamnat helt rätt!

Varmt välkommen på visning!

Patrik Lundberg
Ansvarig mäklare

Patrik Lundberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Patrik

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Tre Liljor 4, 5tr, Såld i Vasastan, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close