Såld

Kvarnholmen, Nacka

Tre Kronors väg 39

Slutpris: 4 600 000 kr

Tre Kronors väg 39

I populära Kvarnholmen finner du denna exklusiva och perfekta 3 rok med härliga ytor för såväl familjeliv som stora sällskap.

- Exklusiva materialval (Oscar Properties)
- Industrikänsla med högt i tak
- Öppen planlösning
- Badrum med tvättmaskin och torktumlare
- Kvarnholmens Centrum med stort serviceutbud
- Bra skolor i området
- Närheten till hav/natur och till city.
- Mycket goda kommunikationer (buss & SL-båt)
- 10 minuter med buss till Slussen
- Nattbussar
- 20 minuter med SL:s båtpendel till Nybroplan
- 3 minuter till Nacka forum via nya högbron
- Strandpromenad till Slussen

Bostaden erbjuder en mycket bra planlösning med öppet mellan kök och vardagsrum, mysigt sovrum och stort stilrent badrum.
Här får du något utöver det vanliga när det gäller design, materialval. Här är planlösningen öppen och social och passar dig som gärna bjuder hem familj och vänner, sammantaget en luftig och inbjudande atmosfär. Det genomgående enstavigta vitpigmenterade trägolvet sträcker sig över hela lägenheten. Fönsterpartierna i vardagsrummet släpper in ljus över varje kvadratmeter och skapar en ljus och luftig känsla.

Stort och exklusivt badrum med klinkergolv och kaklade väggar. Badrummet är utrustat med wc, badkar, handfat, handdukstork, golvvärme samt tvättmaskin och torktumlare. Specialritat kök med i mörkgrå kulör och bänkskivor i marmor. Utrustning i kök och badrum etiketteras av välkända varumärken snyggt inbyggt och integrerat för en stilren helhetssyn.

Mitt på Kvarnholmen ligger den gamla Spisbrödsfabriken och Bageriet som fått nytt liv som områdets centrum. Idag finns här en COOP, Delselius bageri, Don Felice, Crispy pizza, apotek, STC gym m.m. - Du ska inte behöva lämna Kvarnholmen för att gå på krogen, handla mat, besöka doktorn eller gå i skolan. Besök gärna www.kvarnholmen.com för mer information.

Bra kommunikationer med regelbunden busstrafik till slussen eller från kajen ta SL- båten in till centrala Nybroplan och Strandvägen. Båten går såväl sommar som vintertid från tidigt på morgonen ända fram till midnatt. Båten trafikeras mellan Nybroplan-Djurgården- Kvarnholmen- Lidingö (med fantastiska pizzor på 450 gradi)- Djursholm- Danderyd. In till stan tar det cirka 15-25 minuter (beroende på vilken båt man tar). Du åker med SL-kort på båten och morgontid bjuds det på kaffe!

Fatos Cetinkaya
Ansvarig mäklare

Fatos Cetinkaya

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Fatos
Amra Ahmetovic
Assisterande mäklare

Amra Ahmetovic

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Amra

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Tre Kronors väg 39, Såld i Kvarnholmen, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad