Till salu

Kvarnholmen, Nacka

Tre Kronors väg 37

Nästa visning
calendar icon söndag 8 oktober 12:30 - 13:00
7 295 000 kr
area icon Yta
  • 80 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 5 358 kr/mån
floors icon Våning
  • 3 av 4 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2018
Tre Kronors väg 37

Industricharm med högt i tak, rymlig terass i sydläge och stor balkong med kvällssol!

- Stor balkong om 14 kvm och stor terrass om 15 kvm
- Exklusiva materialval (Oscar Properties)
- Industrikänsla med högt i tak
- Fönster från golv till tak
- Öppen planlösning
- Badrum med tvättmaskin och torktumlare
- Kvarnholmens Centrum med stort serviceutbud
- Bra skolor i området
- Närheten till hav/natur och till city.
- Mycket goda kommunikationer (buss & SL-båt)
- 10 minuter med buss till Slussen
- Nattbussar
- 20 minuter med SL:s båtpendel till Nybroplan
- 3 minuter till Nacka forum via nya högbron
- Strandpromenad till Slussen

Bostaden erbjuder en mycket bra planlösning med öppet mellan kök och vardagsrum, mysiga sovrum. Det genomgående enstavigta vitpigmenterade trägolvet sträcker sig över hela lägenheten. När man kommer in i bostaden välkomnas man av den mycket trevliga hallen. Den öppna ytan med kök och vardagsrum är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Stor öppen yta med utrymme för matbord, soffgrupp och tv-möblemang. Fönsterpartierna i vardagsrummet är från golv till tak vilket släpper in ljus över varje kvadratmeter och skapar en ljus och luftig känsla. Här har man utgång till den stora balkongen med kvällssol och den stora terrassen med sol från morgon till sen eftermiddag.

Stort och exklusivt badrum med klinkergolv och kaklade väggar. Badrummet är utrustat med wc, dusch, handfat, handdukstork, komfortvärme samt tvättmaskin och torktumlare. Specialritat kök med i mörkgrå kulör och bänkskivor i marmor. Utrustning i kök och badrum etiketteras av välkända varumärken snyggt inbyggt och integrerat för en stilren helhetssyn.

Mitt på Kvarnholmen ligger den gamla Spisbrödsfabriken och Bageriet som fått nytt liv som områdets centrum. Idag finns här en COOP, Delselius bageri, Don Felice, Crispy pizza, apotek, STC gym m.m. - Du ska inte behöva lämna Kvarnholmen för att gå på krogen, handla mat, besöka doktorn eller gå i skolan. Besök gärna www.kvarnholmen.com för mer information.

Bra kommunikationer med regelbunden busstrafik till slussen eller SL-båt från Kvarnholmens kaj in till centrala Nybroplan och Strandvägen. Båten går såväl sommar som vintertid från tidigt på morgonen ända fram till midnatt. Båten trafikeras mellan Nybroplan-Djurgården- Kvarnholmen- Lidingö, Djursholm- Danderyd. In till stan tar det cirka 15-25 minuter (beroende på vilken båt man tar). Du åker med SL-kort på båten och morgontid bjuds det på kaffe!

Visningar

Välkommen på öppen visning! söndag 8 oktober, 12:30 - 13:00
Anmäl mig
Ansvarig mäklare

Fatos Cetinkaya

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

TV och bredband

Närområde

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Tre Kronors väg 37, Till salu i Kvarnholmen, Nacka

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad