Kommande bostad

Kvarnholmen, Nacka

Tre Kronors Väg 35

  • price tag icon 3 672 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
4 400 000 kr Utgångspris
  • lamp and chair icon 2 rum och kök
area icon Yta
  • 57 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 672 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 av 6 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2018
Tre Kronors Väg 35

Rymlig tvåa med högt tak och industrikänsla!

Rymlig tvåa med högt tak och industrikänsla! Hela bostaden har högt i tak och rymden bidrar till dess unika karaktär. Bostaden har genomgående enstavigt vitpigmenterat trägolv, målade väggar i vitt och synliga betongbalkar.

- Industrikänsla med högt i tak
- Exklusiva materialval (Oscar Properties)
- Fönster från golv till tak
- Öppen planlösning
- Stor balkong, ca om 15 kvm
- Badrum med tvättmaskin och torktumlare
- Kvarnholmens Centrum med stort service utbud
- Rikt kulturliv
- Bra skolor i området
- Närheten till hav/natur och till city.
- Mycket goda kommunikationer (buss & SL-båt)
- 10 minuter med buss till Slussen
- 20 minuter med SL:s båtpendel till Nybroplan
- 3 minuter till Nacka forum via nya högbron
- Strandpromenad till Slussen

Via säkerhetsdörr når du en välkomnande hall med enstavigt vitpigmenterat trägolv och målade väggar i vitt. Hallen erbjuder avhängning samt en stor garderob. Bostadens hjärta är det öppna köket och vardagsrummet. Köket är mycket smakfullt inrett med detaljer som antracitgrå köksluckor, marmorbänk och vacker väggbelysning. Köksutrustning i form av rostfri varmluftsugn, induktionsspishäll, stor frihängande köksfläkt, integrerad diskmaskin och integrerad kyl/frys. Via glasdörr från vardagsrummet når du bostadens ljuvliga balkong. Här finns gott om utrymme för olika möbelgrupper samt planteringar. Norrläge med kvällssol och utsikt över föreningens innergård. Sovrummet är smakfullt och bjuder på god förvaring. Bostaden har ett fullt utrustat badrum, båda påkostade och smakfulla med vitt kakel och industridesign. Fastigheten har vunnit pris för bästa ombyggnadsprojekt i Sverige enligt International Property Awards. 

Området är beläget på en naturskön plats där du får stadslivets bekvämligheter och skärgårdens lugn. Kvarnholmens historiska industribyggnader blandas med moderna bostäder, närcentrum, skolor, strandpromenader och kajer.

Intresseanmälan
Fatos Cetinkaya
Ansvarig mäklare

Fatos Cetinkaya

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Fatos

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Område

Planlösning från Tre Kronors Väg 35, Kommande i Kvarnholmen, Nacka
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad