Såld

Kvarnholmen, Nacka

Tre Kronors väg 21

Slutpris: 3 850 000 kr

Tre Kronors väg 21

Ljus och härlig 2,5a på populära Kvarnholmen!

Varmt välkommen till denna ljusa och härliga 2,5a på populära Kvarnholmen! Lägenheten ligger behagligt 1 tr upp med balkong i soligt söderläge. Bostaden har ett genomgående och fint ljusinsläpp tack vare fönster i motsatta väderstreck. Med en fin blandning av originaldetaljer och moderna lösningar är denna bostad komplett. Det stora sovrummet har dessutom skärmats av med en vägg och funkar optimalt för den mindre barnfamiljen eller som hemmakontor.

Här bor ni med närhet till natur, hav, skolor, lekplatser, diverse närservice, shoppingalternativ och pulsen i city. Bra kommunikationer med regelbunden busstrafik till slussen. Med en vacker båttur från Kvarnholmens kaj tar ni er till Nybrokajen på mindre än 30 min. Och på bara 4 minuter tar ni er från kajen till Blockhusudden på Djurgården för magiska långpromenader.

Morgan Flodman
Ansvarig mäklare

Morgan Flodman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Morgan

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Tre Kronors väg 21, Såld i Kvarnholmen, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad