Såld

Saltängen, Nacka

Tranvägen 11

Slutpris: 4 500 000 kr

Tranvägen 11

Ljus och trevlig 4 rok i populära Saltängen med garageplats i samma hus - 15 min från Slussen!

I det charmiga och natursköna området Saltängen erbjuds nu denna underbara lägenhet till försäljning. Lägenheten har en socialt inbjudande planlösning med gott om förvaringsmöjligheter, arbetsytor och en härlig balkong som badar i sol. Badrummet är helkaklat och förberett för tvättmaskin, och det finns även en extra wc för bekvämlighet. Hela lägenheten är i bra skick och har ett fullt utrustat kök. Ett stort förråd finns också i hallen, vilket enkelt kan omvandlas till ett kontor eller liknande om så önskas. Det stora sovrummet rymmer en stor säng och erbjuder utsikt mot Skuruparken, medan det andra sovrummet också är rymligt med gott om plats för säng och förvaring. För närvarande är lägenheten en stor trea, men det är möjligt att återinföra en vägg för att skapa en fyra rum och kök enligt ursprunglig plan. Dörren finns kvar för de som önskar sätta upp en vägg.

Denna lägenhet är belägen i en välskött förening med förråd på vinden och tvättstuga samt övernattningslägenhet på entréplan. Det finns möjlighet att hyra en parkeringsplats på källarplan i samma hus, annars finns det gott om gratis parkeringsmöjligheter på gatan.

Läget är perfekt vid Skurusundet med tillgång till båtliv, bad och grönområden precis utanför dörren. Intill ligger den vackra Skuruparken som erbjuder natursköna omgivningar perfekta för promenader, jogging eller utflykter. Nära ligger även Långsjön, där det finns en fin löpslinga för joggingentusiaster.

Området erbjuder närhet till allt – grönska, hav och stadsliv. I Ektorps centrum finns flera matbutiker, restauranger och caféer att välja mellan. För de som letar efter ett större utbud ligger Nacka Forum och Sickla Köpkvarter bara en kort bilresa bort. Dessutom finns utmärkta kommunikationsmöjligheter med buss, där man på endast 15 minuter kan nå Slussen.

Varmt välkommen till visning!

Thomas Jonasson
Ansvarig mäklare

Thomas Jonasson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Thomas
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad