Till salu

Neglinge - Saltsjöbaden, Nacka

Torsvägen 61C

  • price tag icon 3 172 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
1 995 000 kr
  • lamp and chair icon 2 rum och kök
area icon Yta
  • 43,5 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 172 kr/mån
floors icon Våning
  • 2 av 3 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1961
Torsvägen 61C

Ljus och yteffektiv lägenhet i mysiga Neglinge med inglasad balkong!

Ljus och yteffektiv lägenhet i mysiga Neglinge med inglasad balkong!

- Lugnt område
- Inglasad balkong
- Bra kommunikationer
- Låg avgift där allt ingår
- Goda förvaringsmöjligheter
- Neglinges största förening med god ekonomi

Välkomnande hall med gott om förvaring och avhängningsmöjligheter i inbyggda garderober. Ljust vardagsrum med fin parkett, stora fönsterpartier mot den inglasade balkongen och goda möjligheter till möblering med soffa, soffbord, tv och matplats. Annars kan du också göra en del av vardagsrummet till sovalkov för att få separat sovdel och ett större kök. Inglasad balkong med öppningsbara partier och sol från tidig morgon till efter lunch. Sovrum i anslutning till hall med plats för dubbelsäng och garderober. Praktiskt kök utrustat med fina överskåp, underskåp och stora arbetsytor. I kökets maskinpark finner vi spis, ugn, diskmaskin och tvättmaskin. Badrum utrustat med dusch, glasdörrar och handdukshängare.

Till bostaden hör ett förråd om ca 4kvm och ett matförråd om ca 1kvm.

I Neglinge hittar du bland annat bageri Kringelgården, Neglinge skola och den populära lekparken Tågarken. Saltsjöbaden har ett aktivt friluftsliv med tennisbanor, tennishall, slalombacke, gym, simhall, fotbollsplaner, ishockeyhall och möjlighet till gymnastik, balett, sjöscouting etc. Här finns även KSSS, Sveriges största och äldsta segelsällskap med möjlighet till kappsegling, träning, utbildning, eskaderseglingar, matchracing och klubbaktiviteter. För den som gillar golf finns också Saltsjöbadens GK med 9- och 18-hålsbana.

Intresseanmälan
Niels Sönnergaard
Ansvarig mäklare

Niels Sönnergaard

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Niels

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Område

Planlösning från Torsvägen 61C, Till salu i Neglinge - Saltsjöbaden, Nacka
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad