Såld

Neglinge - Saltsjöbaden, Nacka

Torsvägen 61B, 2tr

Slutpris: 1 730 000 kr

Torsvägen 61B, 2tr

Ljus och yteffektiv lägenhet i mysiga Neglinge

Ljus och yteffektiv lägenhet i mysiga Neglinge

- Lugnt område
- Bra kommunikationer
- Låg avgift där allt ingår
- Goda förvaringsmöjligheter
- Neglinges största förening med god ekonomi

Denna eleganta två och en halv rums lägenhet har en effektivt utformad planlösning som optimerar bostadens alla kvadratmeter till att idag nyttjas som en trea. Det stora sovrummet har omvandlats till två separata sovrum, vilket ger bostaden ett sovrum till. I det ena sovrummet finns en praktisk garderobsvägg med skjutdörrar, vilket ger gott om förvaringsutrymme för kläder och tillbehör.

När du kliver in i lägenheten möts du av en rymlig hall med avhängning för ytterkläder samt en liten klädkammare/garderob, vilket gör det enkelt att hålla ordning på dina kläder och skor. Badrummet är stilrent och inrett med kakel och mosaik i ljusa färger, vilket ger en fräsch och modern känsla.

Vardagsrummet är ljust och välplanerat, med en särskilt utformad vägg som ger plats åt din TV och underhållningssystem. Detta skapar en mysig atmosfär där du kan koppla av och umgås med vänner och familj.

Det stilrena köket är utrustat med vitvaror i rostfritt stål, ugn samt en spishäll. Köket erbjuder en praktisk arbetsyta och gott om förvaringsutrymme för köksredskap och livsmedel. Sammantaget är denna lägenhet en utmärkt plats att kalla hem med en smart planlösning och moderna bekvämligheter samtidigt som du har närheten till allt både Neglinge och Saltsjöbaden har att erbjuda!

I Neglinge hittar du bland annat bageri Kringelgården, Neglinge skola och den populära lekparken Tågarken. Saltsjöbaden har ett aktivt friluftsliv med tennisbanor, tennishall, slalombacke, gym, simhall, fotbollsplaner, ishockeyhall och möjlighet till gymnastik, balett, sjöscouting etc. Här finns även KSSS, Sveriges största och äldsta segelsällskap med möjlighet till kappsegling, träning, utbildning, eskaderseglingar, matchracing och klubbaktiviteter. För den som gillar golf finns också Saltsjöbadens GK med 9- och 18-hålsbana.

Niels Sönnergaard
Ansvarig mäklare

Niels Sönnergaard

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Niels

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Torsvägen 61B, 2tr, Såld i Neglinge - Saltsjöbaden, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad