Kommande bostad

Torsby, Värmdö

Torsbyslingan 35

  • price tag icon 5 512 kr / månad
  • Bostadsrättsradhus
Pris enl ök
  • lamp and chair icon 4 rum och kök
area icon Yta
  • 99 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 5 512 kr/mån
calendar icon Byggnadsår
  • 2021
Torsbyslingan 35

Vackert radhus i bostadsrättsform i populära Torsby

Välkommen till ett modernt och påkostat radhus i toppskick med uteplats och tomtdel i populära Torsby.

Här bor ni med interiörmässigt hög kvalité och bra planlösning med de sociala och öppna ytorna på entréplan och sovrummen på övre planen. Vardagsrummet har ett stort och vackert glasparti med spröjs som via dörren tar dig ut till altanen med egen gräsyta intill. Vidare nås föreningens generösa innergård med dess grönskande och öppna ytor tillsammans med en gemensam lekplats vilket passar perfekt för barnfamiljen. På uteplatsen strålar dessutom solen från tidig lunch till sen kväll. Köket som är från Marbodal är i mycket fint skick och utrustat med allt som behövs för att trivas. Bostaden har två fina helkaklade badrum, båda med behaglig golvvärme. Ett på entréplan intill hallen och ett på mellanplan centralt placerat mellan sovrummen. På vindsplan är det luftigt och ljust tack vare det praktiska takfönstret. Här kan förslagsvis ett till sovrum inredas alternativt kan du nyttja det som kontor eller allrum. Utöver garderobsförvaringarna finns det totalt tre bra förråd, ett på vindsplan, ett under trappan på entréplan och ett isolerat förråd på den grusade uppfarten intill entrén. Ett optimalt boende för familjen med närheten till sjö och hav.

I Torsby bor du i ett havsnära område med vacker skärgårdsnatur och närhet till mysiga promenadstråk och badplatser. I närområdet finns fotbollsplan, tennisplan, lekpark och utegym. Den populära sushirestaurangen SakaeV ligger en kortare promenad bort, likaså ligger fantastiska utflyktsmålet Siggesta Gård en kort biltur bort. Siggesta Gård har byggts om till ett upplevelsecentrum med ridhus, minigolf, fotbollsgolf, paddel, restaurang med mera. Här hålls även konserter samt den populära bakluckeloppisen.

Vid Torsbybadet som ligger i området hittar du härlig sandstrand och klippbad med lekplats, grillplats och volleybollplan. Vid Sjöviksbadet finns samfällighetens klubbhus som går att hyra för möten eller kalas. Via Torsby Båtägareförening finns möjlighet till båtplats.
Torsby Samfällighetsförening: https://torsby-varmdo.se

Intresseanmälan
Morgan Flodman
Ansvarig mäklare

Morgan Flodman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Morgan

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Område

previous slide
next slide
Planlösning från Torsbyslingan 35, Kommande i Torsby, Värmdö
Planlösning från Torsbyslingan 35, Kommande i Torsby, Värmdö
Planlösning från Torsbyslingan 35, Kommande i Torsby, Värmdö
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad