Till salu

Torsby, Värmdö

Torsby skogsväg 23

Nästa visning
calendar icon torsdag 18 juli
  • Fritidshus
4 995 000 kr
  • lamp and chair icon 3 rum och kök
area icon Yta
  • 52 m2 boarea
  • 32 m2 biarea
  • 2 195 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 1942
Torsby skogsväg 23

Bo med glimt över Torsbyfjärden och badrocksavstånd till sandstrand, klippor och hav!

Välkommen till denna grönskande oas med insynsskyddat läge i populära Torsby. Här bor du med glimt ut över Torsbyfjärden och badrocksavstånd till sandstrand, klippor och hav.

Fastigheten har tre befintliga byggnader vilket lämpar sig perfekt som fritidsboende med plats för släkt och familj. Det ger även optimala förutsättningar för dig som önskar att bygga större samtidigt som du kan bo på fastigheten. Huvudbyggnaden är 52 kvm, komplementsbyggnaden 32 kvm och friggeboden 15 kvm där samtliga är i gott skick. Här finns även ett växthus och en bod för redskap och förvaring. Huvudbyggnaden är ljus och luftig med många vackra detaljer och en centralt placerad kamin. Här finns bland annat kök, sovrum och wc. Vidare finns ett fint uterum med plats för många gäster. Härifrån nås den inbjudande altanen med växthus och det vedeldade spabadet. Komplementsbyggnaden på 32 kvm har två stora rum som kan nyttjas förslagsvis som sov- och/eller vardagsrum, med ett centralt placerat badrum som är utrustat med wc, dusch och förberedd yta för tvättpelare. Trädgården är väldigt charmig med fina gräsytor, blomstrande växtligheter och bergsknallar. På entrésidan finns också en stor altan ombonat med staket omkring. På vinterhalvåret när löven faller och du inte längre kan njuta av den grönskande naturen får du istället en vacker havsutsikt över Torsbyfjärden.

I Torsby bor du i ett havsnära område med vacker skärgårdsnatur och närhet till mysiga promenadstråk och badplatser. I närområdet finns fotbollsplan, tennisplan, lekpark och utegym. Den populära sushirestaurangen SakaeV ligger en kortare promenad bort, likaså ligger fantastiska utflyktsmålet Siggesta Gård en kort biltur bort. Siggesta Gård har byggts om till ett upplevelsecentrum med ridhus, minigolf, fotbollsgolf, paddel, restaurang med mera. Här hålls även konserter samt den populära bakluckeloppisen.

Vid Torsbybadet som ligger strax nedanför fastigheten hittar du härlig sandstrand och klippbad med lekplats, grillplats och volleybollplan. Vid Sjöviksbadet finns samfällighetens klubbhus som går att hyra för möten eller kalas. Via Torsby Båtägareförening finns möjlighet till båtplats.
Torsby Samfällighetsförening: https://torsby-varmdo.se

Detaljplanen för området medger följande byggrätt.
Största byggnadsarea för huvudbyggnad i två våningar är 150 m².
Största byggnadsarea för huvudbyggnad i en våning är 200 m².
Största byggndsarea för garage och uthus är 60 m² fördelat på två komplementsbyggnader.
Kommunalt vatten/avlopp är inkopplat till huvudbyggnaden och vatten indraget till komplementshuset. Borrad brunn finns kvar och kan användas som bevattning av tomten.

Visningar

Vänligen kontakta mäklaren för visningstid! torsdag 18 juli
Morgan Flodman
Ansvarig mäklare

Morgan Flodman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Morgan

Grundinformation

Interiör

Fastigheten

Ventilation

Energideklaration

Tomt

Taxering

Vatten och avlopp

Inskrivningar m.m.

Driftskostnad

Försäkring

Elektricitet

TV och bredband

Närområde

Planlösning från Torsby skogsväg 23, Till salu i Torsby, Värmdö
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad