Såld

Torsby, Värmdö

Torsby bergstig 3

Slutpris: 11 000 000 kr

Torsby bergstig 3

Exklusiv nybyggd villa i sydvästläge med hänförande utsikt över Torsbyfjärden

Nybyggd familjevilla med bländande utsikt över Torsbyfjärden från båda våningsplanen. Njut av solnedgångar som får en att tappa andan. Huset som stod klart 2022 har genomgående smakfulla materialval, komplett maskinpark av högsta klass samt de senaste tekniska lösningarna såsom Plejd i hela huset. Ett tidlöst boende där varje detalj är noga utvald.

Du välkomnas in i en rymlig hall med den vackra trappan i fokus, 3 bra sovrum, vardagsrum, ett lyxigt badrum med både badkar och dusch, klädkammare, förråd samt en tvättstuga/teknikrum. På övervåningen slås du direkt av utsikten genom panoramafönster. Kök och sällskapsrum i öppen planlösning och 4,2 meter till taknock. Köket har riklig förvaring, generösa arbetsytor och full maskinell utrustning; induktionshäll 80cm med inbyggd fläkt, dubbla ugnar, mikrovågsugn, kyl i helskåp, frys i helskåp, extra dryckeskyl och dubbla diskmaskiner.
Härifrån nås även den stora balkongen, under tak, i sydvästläge. På detta våningsplan ligger även master bedroom med ensuite badrum och klädkammare.

Tomten kommer nästa ägare kunna forma efter eget tycke och familjens behov. Bygg altan som omsluter huset, anlägg planteringar, anlägg pool. Det finns plana gräsytor för lek, ett trädäck med pergola där det är sol från morgon till kväll. På tomten finns även två gäststugor, den ena med både dusch och toalett.

Nere vid Ramserviken, mindre än tvåhundra meter från huset, samfällighetens klubbhus ligger som går att hyra för möten eller kalas, en liten strand och klippor optimala för bad och sköna dagar. Via Torsby Båtägareförening finns möjlighet till båtplats. Vid Torsbybadet hittar du härlig sandstrand och klippbad med lekplats, grillplats och volleybollplan. Ytöver dessa finns ytterligare en handfull badplatser/bryggor i området.

Läs mer på Torsby Samfällighetsförenings hemsida

Välkommen till Torsby, ett havsnära område med vacker skärgårdsnatur. Här bor du med närhet till mysiga promenadstråk och badplatser. I närområdet finns fotbollsplan, tennisplan, lekpark och utegym. Sushirestaurangen SakaeV ligger bara några minuters promenad bort, likaså ligger populära utflyktsmålet Siggesta Gård en kort biltur bort. Siggesta Gård har byggts om till ett upplevelsecentrum med ridhus, minigolf, fotbollsgolf, restaurang med mera. Här hålls även konserter samt den populära bakluckeloppisen.

I krokarna finns flertalet skolor och förskolor. Norlandia förskola slog upp portarna under hösten 2022. Till bushållsplatsen är det någon minuts gångväg, med buss tar du dig till stadens puls på endast ca 35-40 minuter, eller knappa 25 min med bil. Det finns även en belyst cykel -och gångbana längs med vägen till Hemmesta.

Det här är ett perfekt boende för familjen som ställer höga krav på ett kvalitativt, mycket energieffektivt boende med närheten till det mesta.

Varmt välkommen på visning!

Sophie Palmstierna
Ansvarig mäklare

Sophie Palmstierna

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Sophie
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad