Såld

Lindbacken, Uppsala

Torpsvängen 36

Slutpris: 4 250 000 kr

Torpsvängen 36

Välkommen till ett välplanerat radhus som är fint belägen intill Södra parken i populära Lindbacken!

Radhuset erbjuder tre sovrum, där två sovrum har en egen klädkammare. Samtliga sovrum ligger på övre våningen i anslutning till ett allrum. På detta plan finns även ett badrum med badkar och tvättstuga med både tvättmaskin och torktumlare samt en bra arbetsbänk. Praktisk planlösning där tvättstugan nås direkt från badrummet samt det större sovrummet med klädkammaren i anslutning. Bottenvåningen är det sociala planet med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Här finns plats för ett ordentligt matbord och en braskamin med skorsten som löper upp längs trappen och ger en bra effekt till den höga takhöjden samt takfönsterna. Vardagsrummet och matplatsen med kök kan enkelt skärmas av med det interiöra glaspartiet.

Uteplatsen ligger i ett skyddat läge och i anslutning till uteplatsen finns ett förråd. På husets framsida finns plats för två bilar på en grusad del.

Lindbacken är den perfekta platsen för barn och barnfamiljer, ett tryggt område där man har många vänner. Mycket omtanke har lagts ner vid utformningen av området vilket har lett till att det finns flertalet bevarade naturpartier och stora parker. Två av parkerna är idag färdigställda, Södra parken som har flertalet pulkabackar, en lekpark och ett utegym samt den stora parken, Skogstorpsparken. Skogstorpsparken har ett konstgjort vattendrag med fina bryggor och sittplatser. Intill Skogstorpsparken kommer Lindbackens skola att byggas tillsammans med en idrottshall. För de mindre barnen finns idag två förskolor i området och en tredje kommer att byggas. Sedan hösten 2016 finns ICA i Lindbacken och ytterligare service planeras i området. För den som önskar större matvaruutbud finns närbelägna Gränbystaden med all tänkbar service på bara ett par minuters bilväg bort.

Varmt välkomna till visning!

Abel Tekeste
Ansvarig mäklare

Abel Tekeste

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Abel

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Torpsvängen 36, Såld i Lindbacken, Uppsala Planlösning från Torpsvängen 36, Såld i Lindbacken, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad