Såld

Kapellgärdet, Uppsala

Torngatan 5

Slutpris: 1 780 000 kr

Torngatan 5

VÄLPLANERAD ETTA MED BALKONG & SOVALKOV

Välkommen till denna välplanerade etta med stor balkong med eftermiddagssol/kvällssol mot föreningens innergård. Planlösningen bjuder på en välkomnande hall med förvaring i skjutgarderob med speglar. Smakfullt kök moderna färgval och öppen planlösning mot rummet sovalkoven som skapar en social lägenhet med smidiga möbleringsmöjligheter.

Lugnt belägen lägenhet med fönster som vetter in mot gården och med goda förvaringsmöjligheter. Helkaklat badrum med egen tvätt utrustning (kombinerad tvätt/tork). Tillhörande förråd i källaren där du också hittar cykel förråd och garageplatser(separat kö). I Brf Tornträdgården 3 och Kapellgärdet bor du ett par minuter från Uppsalas stadskärna.

Varmt välkommen till visning!

Abel Tekeste
Ansvarig mäklare

Abel Tekeste

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Abel

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Torngatan 5, Såld i Kapellgärdet, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad