Till salu

Kapellgärdet, Uppsala

Torngatan 34

  • price tag icon 2 870 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
1 795 000 kr
  • lamp and chair icon 1 rum och kök
area icon Yta
  • 39 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 2 870 kr/mån
floors icon Våning
  • 4 av 6 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2011
Torngatan 34

VÄLPLANERAD ETTA MED RYMLIG BALKONG MOT FÖRENINGENS INNERGÅRD.

Välkommen till denna ljusa och välplanerade etta. Lägenheten har en öppen planlösning med ett fint ljusinsläpp och en rymlig sovalkov som ger möjlighet till avskildhet. Här får ni även en rejäl balkong, med eftermiddags- och viss kvällssol, mot den skyddade gårdsmiljön.

Välkomnande hall med bra förvaringsmöjligheter i en rymlig skjutdörrsgarderob. Fullutrustat kök med rostfria vitvaror, matplats, bra arbetsyta och gott om förvaring i skåp och lådor. Rummet har både sovalkov och utgång till balkongen. Det fräscha helkaklade badrummet har bland annat dusch och kombimaskin.

Stabil och mycket välskött förening med en rymlig gårdsmiljö med trädgårdsmöbler och fina gräsytor. Bostadsrättsinnehavaren nyttjar ett källarförråd. Här bor ni med bekvämt gångavstånd till centrumkärnan, stationen, mataffär och service.

Välkommen på visning!

Intresseanmälan
Abel Tekeste
Ansvarig mäklare

Abel Tekeste

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Abel

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Dokument och länkar

Planlösning från Torngatan 34, Till salu i Kapellgärdet, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad