Såld

Kapellgärdet, Uppsala

Torngatan 32

Slutpris: 1 800 000 kr

Torngatan 32

Välplanerad och modern 1,5:a med stor balkong med kvällssol!

Nu finns möjlighet att förvärva denna välplanerade 1,5:a med stor balkong i bästa solläget med utsikt mot mysig innergård! Den öppna och tilltalande planlösningen erbjuder ett ljust vardagsrum med praktisk sovalkov, ett välutrustat kök med plats för matgrupp samt ett modernt helkaklat badrum utrustat med golvvärme, duschhörna samt tvätt- och torktumlare. Badrummet har totalrenoverats 2021 och golv samt ytskikt byttes/renoverades 2021. Från vardagsrummet når du den härliga och rymliga balkongen med kvällssol. Perfekt för sena sommarkvällar med vännerna!

I populära Kapellgärdet bor du med perfekt läge med närhet till det mesta! Till exempel affärshuset Kvarnen som erbjuder en välsorterad ICA-butik, apotek, blomsterbutik och restauranger. För dig som gillar motion finns gym i fastigheten samt fina motionsspår i Röbo bort mot Gamla Uppsala högar. Detta är ett utmärkt läge för dig som pendlar med endast några minuters cykelfärd till Resecentrum eller för dig som studerar och vill ha närhet till Universitet och dess nationer. Bra bussförbindelser längs med Vattholmavägen!

Välkommen att anmäla dig till visningen!

VID INTRESSE: Kontakta ansvarig mäklare på jakob.ekerot@widerlov.se

Jakob Ekerot
Ansvarig mäklare

Jakob Ekerot

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jakob

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Torngatan 32, Såld i Kapellgärdet, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad