Såld

Kapellgärdet, Uppsala

Torngatan 3

Slutpris: 3 300 000 kr

Torngatan 3

VÄLPLANERAD LÄGENHET MED HISS FRÅN MARKPLAN, SOL EFTERMIDDAG & KVÄLL!

Har ni alltid önskat er en rymlig trea i främre Kapellgärdet med öppen planlösning och balkong mot lugn innergård där du kan avnjuta solen eftermiddag och kväll? Då är ni varmt välkomna till Torngatan 3!

Lägenheten erbjuder en modern planlösning med genomgående trevliga färgval, gott om sällskapsytor och förvaring i skjutdörrsgarderober. Bostaden har en välkomnande hall med gott om förvaring i skjutdörrsgarderober, två rymliga sovrum med tillhörande skjutdörrsgarderober, badrum med tvättmaskin och torktumlare. Här finns ett kök från Marbodal med gott om förvaring i skåpinredningen med en Aspekt vit kulör. Stort vardagsrum med plats för en större soffgrupp och matbord för den som önskar det. Till lägenheten hör ett källarförråd.

Föreningen har 28 garageplatser för uthyrning enligt kösystem mot en kostnad om 1200 kr/månaden. Det finns cykel-, barnvagns- och rullstolsförråd.

Området Kapellgärdet har ett centralt läge med gångavstånd till centrum och på vägen passerar du flera träningsanläggningar och restauranger. Via cykelvägen tar det ca fem minuter till resecentrum. För de boendes bekvämlighet finns en närbutik i området och inom räckhåll finns bl. a Vaksala torg med konserthuset och tillgång till god service i affärshuset Kvarnen. Ett gott tecken på att detta är ett område att trivas i är att de som bor här sällan rör sig till ett annat område.

Missa inte denna möjlighet att anmäl ditt intresse redan idag!

Abel Tekeste
Ansvarig mäklare

Abel Tekeste

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Abel

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Torngatan 3, Såld i Kapellgärdet, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad