Såld

Rosendal, Uppsala

Torgny Segerstedts allé 95A

Slutpris: 3 500 000 kr

Torgny Segerstedts allé 95A

FYRA I ROSENDAL MED UTHYRNINGSDEL & BALKONG.

- Möjlighet till snabbt tillträde -

Varmt välkomna till denna unika lägenhet med uthyrningsdel. Lägenheten är belägen i en attraktiv del av Rosendal och har genomgående fint ljusinsläpp i hela bostaden. Här möts man av en rymlig hall via två ingångar till lägenheten, på ett enkelt sätt går det att dela upp bostaden i två delar och här är det även förberett för pentry. Två sovrum mot föreningens innergård, väggen mellan dessa sovrum är extra isolerad utifall man önskar skapa en uthyrningsdel. Ytterligare sovrum finns intill lägenhetens härliga vardagsrum med en öppen planlösning mot kök. Här finns flertalet fönster i fil, vilket ger ett härligt ljusinsläpp. Kök och vardagsrum har gott om sociala ytor med plats för större soffgrupp samt matgrupp.

Torghusen ligger i norra Rosendal och de första boende flyttade in i januari 2021. Precis intill entrén finner ni flera mysiga butiker som erbjuder bl.a. chark, ost, frukt och andra delikatesser. Vidare finner ni ett inrednings/vincafé och traditionella caféer och restauranger. Som medlem i föreningen har man tillgång till ett förråd i källaren, cykelrum, odlingslotter (separat kö), gym samt två lastcyklar som man får låna. Gym och cyklar bokas digitalt på föreningens hemsida.

I Norra Rosendal bor ni i ett mycket populärt område intill Stadsskogen, med närhet till BMC, Ångströmlaboratoriet och SLU. I området finns också möjlighet till rekreation och aktiviteter med flertalet tennis- padel- och squashbanor, basketplan och gym i området. Ni har även 2 matbutiker (Hemköp och ICA) och Lejons bageri enbart ett stenkast bort! Invid finner ni även goda kommunikationer med ett flertal busslinjer med täta avgångar samt fina cykelvägar till centrum.

Missa inte denna möjlighet och anmäl ditt intresse redan idag!

Abel Tekeste
Ansvarig mäklare

Abel Tekeste

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Abel

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Torgny Segerstedts allé 95A, Såld i Rosendal, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad