Såld

Rosendal, Uppsala

Torgny Segerstedts allé 28

Slutpris: 2 660 000 kr

Torgny Segerstedts allé 28

Fin 3:a i markplan med stor uteplats!

// ACCEPTERAT PRIS - MYSIG UTEPLATS, KÄLLARFÖRRÅD & BARNVAGSFÖRRÅD FINNS //

Välplanerad lägenhet i modern fastighet uppförd 2016-2017. Stor härlig uteplats med direkt åtkomst till fin lekplats, utegym och stadsskogen! Genomgående stilrena materialval! Garage med laddplatser och parkeringsplatser utomhus finns i föreningen med separat kösystem. Området har goda bussförbindelser från Rosendal torg.

Bostaden har en attraktiv planlösning med halvöppet mellan kök och vardagsrum, stort badrum med tvättavdelning samt två separata sovrum i bra storlek. Köket har gott om förvaring, full maskinell utrustning och en ordentlig matplats. Det stora sovrummet har gott om plats för dubbelsäng och bra förvaring i garderobsvägg med skjutdörrar. Det lättmöblerade vardagsrummet har utgång till den stora uteplatsen, som har ett ljust läge och gott om plats för både matgrupp och loungemöbler.

Till lägenheten hör ett källarförråd samt i trapphuset intill bostaden finns ett gemensamt barnvagnsförråd. Bekvämt boende med hiss från garageplan till bostaden.

Rosendal är en utmärkt utgångspunkt till det mesta Uppsala har att erbjuda. På bara några minuter tar du dig till Akademiska sjukhuset, Ultuna, SLU och Ångströmslaboratoriet samt till flertalet institutioner på universitetet. I området finns även en ICA-butik, Hemköp, flera caféer, restauranger, tennisbanor, paddelbanor och gym.

Här bor du med Stadsskogen runt knuten. Njut av gröna promenader eller löpturer på cykelvägar längs med Fyrisån. I närheten finns även vackra Hågadalen.

Missa inte denna möjlighet och anmäl ditt intresse redan idag!

Abel Tekeste
Ansvarig mäklare

Abel Tekeste

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Abel

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Torgny Segerstedts allé 28, Såld i Rosendal, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad