Såld

Rosendal, Uppsala

Torgny Segerstedts Allé 15

Slutpris: 2 350 000 kr

Torgny Segerstedts Allé 15

Stor balkong

Välkommen till denna fina bostad med hög standard och stor balkong i perfekt sydvästläge. Här smälter kök och vardagsrum mjukt ihop i modern stil och öppnar upp för sociala ytor. Köket går i ljusa färger och är komplett utrustat med integrerade vitvaror. Från vardagsrummet finner ni den generösa balkongen med en härlig utsikt över Rosendal. Balkongen erbjuder gott om plats för möblering och blir enkelt den solklara samlingspunkten för nära och kära. Bostaden erbjuder även ett ljust sovrum med stor klädkammare samt ett fräscht helkaklat badrum med marmorgolv, vattenfallsdusch och tvättmaskin.

Rosendal är ett expansivt område endast ca 3 km från city och med närhet till vackra Stadsskogen och Hågadalen, utmärkt för dig som uppskattar gröna promenader eller löpturer. På bara några minuter tar du dig enkelt till Akademiska sjukhuset, Ultuna, SLU, BMC och Ångströmslaboratoriet samt till flertalet institutioner på universitetet. I närområdet nns era restauranger, café, mataffär, gym, tennisbana, paddelton m.m.

Varmt välkomna på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad