Såld

Saltsjöbaden, Nacka

Torggatan 4B

Slutpris: 1 575 000 kr

Torggatan 4B

Stor väldisponerad 1:A med fantastisk altan i söder och 50m till Saltsjöbadens Centrum!

Stor väldisponerad 1:A med fantastisk altan i söder och 50m till Saltsjöbadens Centrum!

- Ingen insyn
- 50m till centrum
- Nyrenoverat kök
- Solig altan i söder
- Bra kommunikationer ett stenkast bort

Välkommen till denna rymliga bostad som erbjuder en generös altan i söderläge! Här bor ni i ett centralt läge med närhet till kommunikationer, matbutik och all tänkbar service som Saltsjöbadens Centrum erbjuder. Bostaden disponerar ett fullt utrustat kök med matplats, gott om arbetsyta och bra förvaring. Hallen leder vidare in till allrummet som förlängs av en generös altan i söderläge, där du kan rulla ut grillen på gräset för att nyttja även det. Altanen är belägen i ett helt insynsfritt läge och en vacker utsikt mot lummig natur. Allrummet har gott om plats för större säng, sängbord, soffa och tv-möbel. I hallen finns utrymmet för flertalet garderober, möjlighet att även placera ett skrivbord för att på så sätt erhålla en arbetsplats. Badrummet är utrustat med badkar och det är framdraget för att kunna installera tvättmaskin.

Här finns allt du kan tänkas behöva! Saltsjöbaden har ett aktivt friluftsliv med tennisbanor, tennishall, slalombacke, gym, simhall, fotbollsplaner, ishockeyhall och möjlighet till gymnastik, balett, sjöscouting etc. Här finns även KSSS, Sveriges största och äldsta segelsällskap med möjlighet till kappsegling, träning, utbildning, eskaderseglingar, matchracing och klubbaktiviteter. För den som gillar golf finns också Saltsjöbadens GK med 9- och 18-hålsbana.

Saltsjöbadens egna centrum erbjuder matbutiker, systembolag, apotek, blomsteraffär, gym, frisörsalonger, tandläkare, bibliotek, ett flertal restauranger, caféer och massa mer! Det du inte finner här finner du förmodligen en kort tåg- buss eller bilresa bort vid Nacka Forum och Sickla Köpkvarter.

I Saltsjöbaden finns flera skolor såsom Neglinge skola, Da Vinci skola och Igelboda skola, och likaså finns ett flertal förskolor såsom Förskolan Nyckelpigan, Förskolan Bergudden och Da Vinci Förskola. På Nacka kommuns hemsida kan ni läsa mer om barnomsorg och skolor www.nacka.se

Niels Sönnergaard
Ansvarig mäklare

Niels Sönnergaard

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Niels

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Torggatan 4B, Såld i Saltsjöbaden, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad