Såld

Vasastan - Birkastan, Stockholm

Tomtebogatan 29, 3tr

Slutpris: 12 100 000 kr

Tomtebogatan 29, 3tr

Fantastisk sekelskiftesfyra med två badrum, balkong och kakelugnar.

För er som söker en 4:a i toppklass i Birkastan välkomnar vi er nu till en vacker sekelskifteslägenhet där man omsorgsfullt tagit tillvara på originalattribut som samsas med tidlösa materialval. Stort socialt vardagsrum med naturlig avgränsning mellan vardagsrum och matsalsdel. Här finns två fungerande kakelugnar, en i vardagsrumsdelen och en i matsalen. Master bedroom med walk-in-closet samt badrum en suite. Pampiga fönster med djupa fönsterbänkar, härlig takhöjd och välbevarat originalgolv. Två helrenoverade badrum.

- Generös takhöjd
- Fungerande kakelugnar
- 108 kvm - stor, rymlig, ljus
- 3 sovrum
- Vacker sekelskifte med originalattribut
- Rikligt med ljusinsläpp
- Omsorgsfullt renoverad med tidlösa materialval
- Köket med utgång till balkong mot gården
- Representativ fastighet med vacker entré

I denna ståtliga fastighet centralt i Birkastan bor du med perfekt läge med närhet till Rörstrandsgatans restaurangutbud och St Eriksplans puls. Kommunikationerna är goda såväl med buss eller tunnelbana.

Varmt välkommen på visning!

Patrik Lundberg
Ansvarig mäklare

Patrik Lundberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Patrik
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close