Såld

Tollare, Nacka

Tollarevägen 73

Tollarevägen 73

Elegant designat radhus i tre plan samt takterrass med sjöutsikt. Stabil förening i Tollare!

Enastående Townhouse med nordisk elegans och sjöutsikt

Detta exklusiva townhouse är noggrant utformat i samarbete med Arrhov Frick, en internationellt hyllad arkitektbyrå. Det är skapat med den moderna människan i åtanke, någon vars hjärta bultar lika mycket för stadens puls som för naturens frid. Här möts du av imponerande glaspartier, generös takhöjd, sociala ytor och optimala utsikter och solförhållanden.

Huset utstrålar smakfull och tidlös design med material som stål, betong och trä. Gränsen mellan inomhus och utomhus suddas ut med stora glaspartier som ger utsikt över grönska, himmel och trädtoppar. Dessutom finns en rymlig takterrass där du kan njuta av solen och sjöbrisen. Mot söder har du motoriserade markiser på varje våningsplan för skugga under varma sommardagar.

Entréplanet erbjuder en rymlig och social yta med matplats och kök i en öppen planlösning kring en imponerande köksö. Här finns även ett badrum, en separat tvättstuga och en rymlig hall för smidig förvaring av ytterkläder.

På andra våningen finner du ett rymligt vardagsrum med öppen spis, två sovrum och en klädkammare. På tredje våningen finns tre sovrum, ett badrum och ännu en klädkammare.

Till sist, högst upp, välkomnar den magnifika takterrassen med hisnande sjöutsikt, bubbelpool, plats för utomhuskök samt gott om förvaring och plats för hela familjen.

Detta är ditt nya drömhem!

Detta townhouse har mycket att erbjuda, inklusive låg belåning i föreningen (ca 9 500 kr per kvadratmeter), vilket ger en stabil och ekonomiskt sund förening.
Föreningen har även elbilsplatser till självkostnadspris och ett minimalt behov av framtida underhåll. Uppvärmning sker med effektiv bergvärme, vilket är väldigt kostnadseffektivt. Dessutom ingår kallt och varmt vatten i månadsavgiften, vilket är ovanligt då man vanligtvis betalar extra för varmvattenförbrukning.

Slutligen så har denna förening mycket låga löpande driftskostnader vilket gör detta hem till ett ekonomiskt fördelaktigt val för dig.

- Stabil ekonomi i föreningen
- Takterass och terrass i markplan
- Bubbelpool på taket
- Alla våningsplan samt badrum har golvvärme för bästa komfort.
- Fin design
- Lugnt och tyst
- Flexibel planlösning där man kan ha 4-6 sovrum
- Går att addera ett rum och göra lägenheten till en 7:a
- Hus för både gemenskap och möjlighet till avskildhet
- Mycket bra förvaring/förråd i hus och i separat förråd

Thomas Jonasson
Ansvarig mäklare

Thomas Jonasson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Thomas
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad