Kommande bostad

Tollare, Nacka

Tollarevägen 71

Pris enl ök
area icon Yta
  • 159 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 5 247 kr/mån
calendar icon Byggnadsår
  • 2016
Tollarevägen 71

Omsorgsfullt designat townhouse i tre plan samt takterrass med sjöutsikt

Här har inget lämnats åt slumpen, utan varje detalj och varje material är noga utvalt för att skapa den exklusiva och nordiska känslan.
Detta townhouse utvecklat i nära samarbete med den internationellt uppmärksammade arkitektbyrån Arrhov Frick är skapat utifrån den moderna människan vars hjärta klappar lika mycket för storstaden som för naturens lugn. Det karaktäriseras av stora glaspartier, generös takhöjd, sociala ytor och optimala utsikts- och solförhållanden. Huset har en smakfull och tidlös utformning med material i stål, betong och trä. Övergången mellan ute och inne är sömlös, där stora glaspartier ger utsikt mot grönska, himmel och trädtoppar medan en generös takterrass låter dig njuta av sol och sjöbris. På samtliga våningsplan finns motordrivna markiser i söderläge. Markisen på entréplan fälls rakt ut och fungerar bra som solskydd under heta sommardagar. Takterrassen med fantastisk utsikt mot Lännerstasundet erbjuder sol från morgon till kväll. Främre delen i söderläge med sjöutsikt, har sol från morgon till sen eftermiddag. Den andra sidan är perfekt för sommarmiddagar med sol från sen eftermiddag till solnedgång. Möjlighet finns att installera jacuzzi.

På entréplan finner ni en stor social yta med matplats och kök samt utgång till den rymliga uteplatsen. Allt i en öppen och social planlösning kring den stora köksön. Entréplan har även badrum, separat tvättstuga samt en rymlig hall med walk-in closet som ger möjlighet till att på ett snyggt sätt förvara ytterkläderna. På våning två finns ett rymligt vardagsrum med öppen spis, två sovrum och klädkammare. Våning tre har två stora sovrum, badrum och klädkammare. Här finns även möjlighet att sätta upp en vägg för att få ytterligare ett sovrum. Högst upp finns boendets underbara takterrass med hänförande sjöutsikt, utekök, förvaring och gott om plats för den stora familjen. Välkommen hem!

Intresseanmälan

Thomas Jonasson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

Närområde

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad