Såld

Tollare, Nacka

Tollarevägen 49

Slutpris: 3 425 000 kr

Tollarevägen 49

- Sjöutsikt
- Ljus och väldisponerad bostad
- Balkong i soligt söderläge
- Gott om förvaring
- Golvvärme i hela bostaden
- Välbyggt hus med hög standard och exklusiva materialval
- Bra faciliteter i föreningen såsom föreningslokal, 2 st takterasser och närhet till garage och förråd
-Närhet till gym, yoga, närlivs och bageri
- Vackert burspråk

Välkommen till denna ljusa 2:a om 40 kvm i Tobin Properties exklusiva projekt. Här får du något utöver det vanliga när det gäller design, materialval, ljusinsläpp och optimal planlösning med dolda rör och golvvärme. Vill du bo med hög standard, sjöutsikt, uteplats i söderläge så har du hittat rätt!

Perfekt planerad bostad med bra sovrum, ett helkaklat badrum med dusch och kombinerad tvätt och tork, en trevlig uteplats i söder med sjöutsikt och en magisk öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum. Vardagsrummet har ett magisk burspråk med slående utsikt och som kan användas som arbetsplats eller varför inte en läshörna.

Genomtänkt planlösning där kök och vardagsrum är hjärtat i bostaden. Här finns plats för 4-6 personer. Från vardagsrummet tar man sig ut på den inglasade balkongen där du njuter av soligt söderläge med sjöutsikt. Bostaden håller hög materiell standard med genomgående påkostad enstavsparkett i ek och golvvärme. Platsbyggda garderober i sovrummet i smakfullt utförande erbjuder optimal förvaring. Fönsterbänkar i natursten och vitmålade tak och väggar.

Jakob Cherkani
Ansvarig mäklare

Jakob Cherkani

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jakob

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Tollarevägen 49, Såld i Tollare, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad