Till salu

Tollare, Nacka

Tollarevägen 49

4 995 000 kr /föreslagen budstart
area icon Yta
  • 99 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 6 166 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 av 4 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2017
Tollarevägen 49

Här får du något utöver det vanliga när det gäller design, materialval, ljusinsläpp!

Välkommen till denna 4:a om 99 kvm i Tobin Properties exklusiva projekt. Här får du något utöver det vanliga när det gäller design, materialval, ljusinsläpp och optimal planlösning med dolda rör och golvvärme. Vill du bo med hög standard och uteplats i söderläge så har du hittat rätt! 14 kvm uteplats.

Perfekt planerad bostad med tre sovrum, dubbla helkaklade badrum med dusch, badkar, tvättmaskin och torktumlare, trevlig balkong och uteplats i söder och en magisk öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum.

Fantastiskt sjönära bostadsområde där man kan vandra längs vattnet och ta sig över till Mårtens Holme och äta på den trevliga restaurangen Bruket. I föreningen finns takterasser att nyttja och en festlokal/övernattningslägenhet. Välkomna på visningen och upplev denna vackra bostad på plats!

Genomtänkt planlösning där kök och vardagsrum är hjärtat i bostaden. Här finns plats för 6-8 personer. Från vardagsrummet tar man sig ut på uteplatsen där du njuter av soligt söderläge. Bostaden håller hög materiell standard med genomgående påkostad enstavsparkett i ek och golvvärme. Fönsterbänkar i natursten och vitmålade tak och väggar.

- Ljus och väldisponerad bostad
- Välbyggt hus med hög standard där man tex inte ser ett enda rör i bostaden längs väggarna
- Golvvärme i hela bostaden
- Bra faciliteter i föreningen såsom föreningslokal, 2 st takterasser och närhet till garage och förråd
- 30 sekunder från gym, yoga, närlivs och bageri
- Uteplats

Visningar

Välkommen på visning. söndag 4 juni, 16:00 - 16:30
Anmäl mig

Jesper Lindgren

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

Närområde

Mark som ingår i upplåtelsen

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad