Till salu

Tollare, Nacka

Tollareslingan 52

Nästa visning
calendar icon söndag 3 mars 15:15 - 15:45
3 595 000 kr Eller högstbjudande
area icon Yta
  • 76 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 6 388 kr/mån
calendar icon Byggnadsår
  • 2018
Tollareslingan 52

Välkommen till Tollareslingan som erbjuder en eftertraktad bostad med hög livskvalité!

Välkommen till Tollare - ett område som erbjuder hög livskvalité och där denna fantastiska bostad väntar på dig! Med utgång från både kök och sovrum når man den underbara balkongen som löper längs gaveln. Detta är en plats där du kan njuta av en kopp kaffe medan du tar in den fantastiska utsikten i förmiddagssolen.

Lägenheten har en välplanerad planlösning som skapar sociala ytor perfekta för att umgås med vänner och familj. Det stilrena köket och badrummet ger en modern känsla som verkligen lyfter bostaden. Med generösa fönsterpartier i två väderstreck får man in ett naturligt ljus.

Men det är inte bara bostaden som imponerar - du kommer också att bli en del av en populär förening som erbjuder fantastiska bekvämligheter. Med ett orangeri och en takterrass kan förvara och njuta av växter och utsikt året runt. För avkoppling och lugn, finns det en bastu och relaxavdelning med en takterrass som bjuder på en spektakulär utsikt över det omkringliggande området. Dessutom kan du enkelt ordna boende för dina vänner och familj genom att hyra en gästlägenhet i föreningen.

Detta är en bostad som du absolut inte vill missa. Kontakta mäklaren idag för att få veta mer om denna fantastiska möjlighet!

Visningar

Föranmäl dig gärna via Widerlövs hemsida. Välkommen på visning! söndag 3 mars, 15:15 - 15:45
Anmäl mig
Föranmäl dig gärna via Widerlövs hemsida. Välkommen på visning! måndag 4 mars, 17:30 - 18:00
Anmäl mig
Ansvarig mäklare

Thomas Jonasson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

Närområde

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad