Såld

Tollare, Nacka

Tollareslingan 50

Slutpris: 4 150 000 kr

Tollareslingan 50

Välkommen till tollareslingan 50 som erbjuder en eftertraktad bostad med hög livskvalité!

Nu har jag äran att presentera denna mycket trivsamma bostad i populära Tollare. Här bor man med hög livskvalité i en lägenhet som uppfyller de flesta behov!

Lägenheten erbjuder en underbar balkong som är delvis inglasad och som sträcker sig runt gavel längst med lägenheten. Här erbjuds en planlösning med sociala ytor över kök och vardagsrum som lämpar sig perfekt för umgänge med vänner och familjen. Bostaden har genomgående stilrena och exklusiva materialval i kök och badrum, vilket innebär att det är bara att flytta in utan några större renoveringar.

Här bor man i en populär förening som bland annat erbjuder växthus med tillhörande takterass, gemensam bastu samt relaxavdelning med ytterligare en takterass som erbjuder en spektakulär utsikt. Här kan man varva ner och njuta till vackra solnedgångar över vatten och natur i området. Det finns även möjlighet att hyra gästlägenhet i föreningen.

I Tollare bor du i en skärrgårdsstad fylld av vardagslyx och urbana fördelar förenat med anor från 1400-talet, men också med naturen och vattnet precis runt hörnet. Här finns bland annat gym, badställen, resturang vid kajen, café och närlivsbutik. På några minuters promenadavstånd når du flera olika busslinjer som tar dig enkelt in till Slussen på ca 20 minuter, lika lång tid som det tar att nå Stockholm City med bil.

Detta är en bostad som du inte vill missa - Kontakta mäklaren för mer information och varmt välkommen på visning!

Alexander Björklund
Ansvarig mäklare

Alexander Björklund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Alexander

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Tollareslingan 50, Såld i Tollare, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad