Såld

Tollare, Nacka

Tollareslingan 50, 3/4 tr

Slutpris: 4 850 000 kr

Tollareslingan 50, 3/4 tr

Vi har nu glädjen att kunna visa er denna mycket fina lägenhet beläget i vackra Tollare med utsikt över vackra Lännerstasundet. Här bor du högt upp i en väldisponerad bostad med stilrena materialval och gott om förvaringsmöjligheter. Generös balkong i hörnläge med sol från morgon till kväll. En del av balkongen är inglasad vilket gör det till ett mysigt uterum som kan användas året om. Vardagslyx när den är som bäst!

Bostaden erbjuder ett stort och öppet vardagsrum som är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Från vardagsrummet når man köket som är stort och med mycket naturligt ljusinsläpp. Gott om förvaring och arbetsutrymmen samt matplats för hela familjen. Två stora badrum varav ett med tvättmaskin och torktumlare. Perfekt familjebostad!

Bostaden har även tre sovrum där masterbedroom är väldigt generöst med rymligt walk-in closet.

Till bostaden finns ett ca 6 kvm stort förråd. Föreningen erbjuder även en väldigt smakfull övernattningslägenhet mot en avgift när man får besök.

För den odlingsintresserade finns ett växthus likt ett orangeri, med tillhörande takterrass, där man kan odla sina favoritprimörer. Terrassen ligger på plan tio i hus ett (nummer 24). Efter en lång dag kan det vara skönt att ta hissen upp till plan tio i hus två för en avslappnande stund i föreningens gemensamma bastu och relaxavdelning, även den har takterrass med en enastående utsikt över vattnet (nummer 26). Det kommer att finnas ett styrelserum som kan användas som övernattningsrum för långväga gäster, samt gemensamma grovtvättstugor.

- Makalös vattenkontakt
- Fri utsikt över Lännerstasundet och Mårtens Holme
- Stor möblerbar balkong
- Social planlösning
- Exklusiva tillval
- Fantastiska badrum
- Stort master bedroom med walk-in closet
- Föreningen har bastu på en av de två allmänna takterrasserna man kan nyttja.
- Nära till skolor, natur, badsjöar, promenadstråk, Björknäs Centrum, Restaurang Bruket nere vid vattnet
- Utmärkta kommunikationer i form av bussar (nr 414, 442), samt längs sjöss

Thomas Jonasson
Ansvarig mäklare

Thomas Jonasson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Thomas

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Tollareslingan 50, 3/4 tr, Såld i Tollare, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad