Såld

Tollare, Nacka

Tollareslingan 5

Slutpris: 2 895 000 kr

Tollareslingan 5

Magisk 1,5:a om 46kvm med vackra materialval, magiskt burspråk, vinterträdgård och högt i tak!

Magiska 1,5:a om 46 kvm på 3:e våningen i Tobin Properties exklusiva projekt. Här bor du med vackra materialval, magiskt burspråk, vinterträdgård och högt i tak!

- Ljus och väldisponerad bostad
- Högt i tak
- Optimal planlösning
- Vinterträdgård med öppningsbar inglasning
- Välbyggt hus med hög standard och dold rördragning.
- Golvvärme i hela bostaden
- Bra faciliteter i föreningen såsom föreningslokal, 2 st takterasser och närhet till garage och förråd
- 30 sekunder från gym, yoga, närlivs och bageri
- Vackert burspråk

Perfekt planerad bostad med optimal planlösning. Stor social yta och gott om plats för stora middagsbjudningar vid matbord i burspråket. Takhöjden ger en lyxig känsla av rymd och från de stora fönsterpartierna får man ett vackert ljusinsläpp.
Köket har snygga materialval med bänkskiva och stänkskydd i natursten, luckor i grått, vitvaror i rostfritt och integrerad diskmaskin. Vardagsrummet som ligger i öppen planlösning mot köket är lättmöblerat med plats för soffa, tv och övrig önskad möblering. Från kök och vardagsrum nås vinterträdgården som skapar extra rymd i rummet och blir en förlängning av vardagsrummet tack vare den öppningsbara inglasningen, här njuter man såväl sommar som vinter.
Sovalkov med plats för en 180 säng där den svarta industriväggen med skjutdörrar förhöjer den exklusiva känslan som är genomgående i hela bostaden.
Ett helkaklat badrum utrustat med dusch med takdusch, kombinerad tvätt och tork, toalett, handfat.
Hallen är rymlig med bra förvaring i platsbyggda garderober. Bostaden håller genomgående hög materiell standard med golv i vitpigmenterat mattlackad ekparkett med golvvärme. Dimbara lampor i burspråk samt sovalkov. I köket finns det större spotlights i taket som går att dimra.

Thomas Jonasson
Ansvarig mäklare

Thomas Jonasson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Thomas

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Tollareslingan 5, Såld i Tollare, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad