Kommande bostad

Tollare, Nacka

Tollareslingan 18

  • price tag icon 4 699 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
Pris enl ök
  • lamp and chair icon 3 rum och kök
area icon Yta
  • 70 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 699 kr/mån
calendar icon Byggnadsår
  • 2020
Tollareslingan 18

Fantastisk 3 rok med enastående utsikt och solig balkong!

En av Tollares finaste panoramavyer med utsikt över Lännerstasundet och fin natur med milsvid utsikt. Kom på visning och se själva. Helt magiskt att se vatten, skog och hustak från den rymliga balkongen i söderläge med magiska solnedgångar.

Är du kräsen och vill ha det bästa. Välkommen till denna 3 rok med fantastisk utsikt från den rymliga balkongen i ett härligt söderläge. Balkongen kan möbleras både med soffa, matbord och planteringar. En väldigt trivsam bostad med yteffektiv och bra planlösning med stora sovrum och med gott om förvaring i garderob och anslutande klädkammare, öppen social yta mellan kök och vardagsrum med balkong och havsutsikt. Från bostaden ser man både vatten och skog över på Saltsjöbadsidan. Fina stilrena materialval och bra förening med garageplats.

- Fantastiska solnedgångar
- Magisk utsikt över Lännerstasundet
- Stor möblerbar balkong
-Stora fönster med härligt ljusinsläpp
- Nära till skolor, natur, badsjöar, promenadstråk, Björknäs Centrum, Restaurang The Old Smokehouse. - Utmärkta kommunikationer i form av bussar som
går från Tollare torg (nr 414, 442),
- Båtar som går till både stan och skärgården

Nu finns chansen att förvärva detta drömhem där ni får allt paketerat i ett och samma hem. Rymligt sovrum, gott om förvaring, stort stilrent badrum med dusch och klädvårdshörna med tvättmaskin och torktumlare. Stor social yta med öppet mellan kök och vardagsrum med fint ljusinsläpp, möblerbar balkong med sol hela dagen. Kan det bli bättre!?
Den öppna ytan mellan kök och vardagsrum är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Här finns plats för soffa, tv och matplats. Köket är stort och smart planerat med gott om förvaring och arbetsutrymmen.

Till bostaden finns ett ca 4 kvm stort förråd med direkt anslutning från trapphuset.

Välkommen till ett fantastiskt hem att bo och trivas i!

Intresseanmälan
Jakob Cherkani
Ansvarig mäklare

Jakob Cherkani

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jakob

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Område

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad